Η σημαία… στον ιστό της : Συνεχίζει στον Ολυμπιακό Βόλου η Νίκη Ζέρβα

695

Η ανακοίνωση:

Με την ανανέωση συνεργασίας με τη Νίκη Ζέρβα ολοκληρώθηκαν οι κινήσεις της Διοικούσας Επιτροπής των τμημάτων μπάσκετ για την ενίσχυση της γυναικείας ομάδας ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας .

Η Διοικούσα Επιτροπή αφού ολοκλήρωσε την ενίσχυση του τμήματος άφησε τελευταία την Νίκη Ζέρβα ακριβώς για να σηματοδοτήσει τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα της παρουσίας της στην ομάδα μας της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αφού  θα  βρίσκεται για έκτη  συνεχή  χρονιά στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου ενώ ο  ρόλος της στην ομάδα είναι πολύπλευρος .

Η  δικιά μας πλέον Νίκη δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη προσπάθεια όντας

Η ΑΡΧΗΓΟΣ όλης της προσπάθειας για την άνοδο στην Α1 Εθνική και  με την εμπειρία  και το ταλέντο της θα βοηθήσει σημαντικά τόσο τις αμερικανίδες συμπαίκτριες της αλλά και τα νέα κορίτσια ώστε να ενσωματωθούν στο σύνολο και η ομάδα μας να πετύχει το στόχο της .

Η Νίκη Ζέρβα κατάγεται από την Αύρα Καλαμπάκας , έχει γεννηθεί το 1980, αγωνίζεται στη θέση ‘5’, έχει ύψος 1.82 και διακρίνεται για το δυναμικό της παιχνίδι, για τις αμυντικές τις ικανότητες αλλά και στον δημιουργικό τομέα. Πρώτο δελτίο έβγαλε στον Δαναό Τρικάλων σε ηλικία 12 ετών ενώ στα 18 της χρόνια πήρε μεταγραφή για τον Πρωτέα Κορδελιού με τον οποίον πέτυχε δυο ανόδους φτάνοντας μέχρι την Α1. Μετέπειτα πήρε μεταγραφή  στην Καστοριά όπου αγωνίστηκε για 4 χρόνια στην Α1 ενώ το 2008 αγωνίστηκε με τα χρώματα του πρωταθλητή Ευρώπης Αθηναικού με τον οποίο  πανηγύρισε το πρωτάθλημα Ελλάδος . Εκείνη την χρονιά ήταν και μέλος της Εθνικής Ελλάδος παίρνοντας μέρος στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα. Το 2009 ήρθε για πρώτη φορά στο Βόλο όπου έμεινε 1 χρόνο, πήγε στα Γιάννενα για 2 σεζόν ενώ το 2013 επέστρεψε στον Βόλο για να μείνει..