Η ανακοίνωση του Α.Σ Χορτιάτη κατά της διαιτησίας

714

Πολλά παράπονα είχε ο Α.Σ Χορτιάτης από την διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Σίνδου. Οι γηπεδούχοι δέχθηκαν πολλές τεχνικές ποινές από τον πρώτο διαιτητή, με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τόσο τους ίδιους, όσο και τους φιλάθλους.

Η σχετική ανακοίνωση :

“O A.Σ Χορτιάτης συγχαίρει τον Αστέρα Σίνδου για τη δίκαιη νίκη στο γήπεδο και καταγγέλει τον πρώτο διαιτητή του αγώνα, κ. Καρκαλέτση, για τη διαιτησία του . Δεν θέλουμε να θεωρήσουμε ότι υπήρχε δόλος στην διαιτησία του, αλλά θεωρούμε ότι είναι ανίκανος να σφυρίζει σε αυτήν την κατηγορία. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχε εμπάθεια προς την ομάδα μας με συνέπεια να εκνευρίσει φιλάθλους και ομάδα.
Ζητάμε από την ένωση, ο συγκεκριμένος διαιτητής να μην ξανασφυρίξει οποιοδήποτε τμήμα του συλλόγου μας. Θα δοθεί το βίντεο του αγώνα στην αρμόδια επιτροπή πρωταθλήματος και θα αναρτηθεί και στο διαδίκτυο.
Γι αυτό τον λόγο, παρακαλούμε την ένωση να προστατέψει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τα σωματεία από τέτοιες επικίνδυνες διαιτησίες, οι οποίοι είναι, μάλιστα, οι μοναδικοί έμμισθοι στο χώρο ,σε τέτοια περίοδο κρίσης, που τα έσοδα είναι μηδαμινά και τα έξοδα βγαίνουν από τις τσέπες όλων μας,

Με εκτίμηση, το Δ.Σ του Α.Σ Χορτιάτη”