Ηρακλής: Με δύο απόντες οι προπονήσεις

429

Στο παρελθόν ανήκει για τον Ηρακλή η ήττα της Κυριακής από την Αναγέννηση/Φλόγας. Οι κυανόλευκοι αν και πραγματοποίησαν μία αρκετά καλή εμφάνιση, δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το ροζ φύλλο και να αναρριχηθούν στις πιο υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Παίκτες και τεχνικό τιμ μετά το ρεπό της Δευτέρας, επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και ξεκίνησαν τη προετοιμασία τους για το τελευταίο ματς της χρονιάς με το Ηράκλειο (19/5, 15:00). Τα προβλήματα δεν λείπουν για ακόμα μία φορά για το αγωνιστικό τμήμα, αφού εκτός του στρατευμένου Τραϊανού, το πρόγραμμα της προπόνησης δεν ακολουθεί και ο Γιάννης Καραγκιολίδης.

Ο 23χρονος φόργουορντ στο τρίτο δεκάλεπτο του ματς με την Αναγέννηση χτύπησε στο δεξί του αστράγαλο γι’ αυτό και όλη την εβδομάδα θα προφυλαχθεί. Κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητες να προλάβει να αγωνιστεί το Σάββατο είναι εξαιρετικά ελάχιστες. Όσον αφορά τη περίπτωση του Τραϊανού, θα γίνει προσπάθεια από τους ανθρώπους της ομάδας για να εξασφαλίσει άδεια και να είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με το Ηράκλειο.

 

Πηγή: Bluearena.gr