«Εφυγε» ο Χρήστος Δρεπανίδης

1057

Από τη σελίδα του ΠΚ Νεάπολης στο facebook πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο:

Στην αιωνιότητα πέρασε ο Χρήστος Δρεπανίδης, ο οποίος χθες προδόθηκε από την καρδιά του στα 46 του χρόνια. Ο Χρήστος ήταν μέλος της βασικής πεντάδας της «χρυσής ομάδας» του ΠΚ Νεάπολης που την περίοδο 1997-98 ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία στη Γ΄ εθνική.

Δυναμικός πάουερ φόργουορντ, με εξυπνάδα στην άμυνα και ταλέντο στην επίθεση , είχε καταφέρει παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά να χαρίσει την πρώτη μεγάλη χαρά και επιτυχία για τον σύλλογο σε εθνικό επίπεδο.

Παντρεμένος με δύο παιδιά, αφοσιώθηκε στην οικογένεια του και στην εργασία του μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στο ΠΚ ένα χρόνο αργότερα.

Πραγματικά κεραυνό εν αιθρία προκάλεσε ο αδόκητος χαμός του Χρήστου σε όλα τα μέλη της παρέας εκείνης αλλά και στους ανθρώπους της διοίκησης που τον έζησαν από κοντά…

Ο γενικός γραμματέας του ΣΑΠΚ Νεάπολης Αντώνης Μποζίκης δήλωσε:

«Χρήστο εμείς που σε ζήσαμε από κοντά, από οποιοδήποτε πόστο, ως παράγοντες, ως προπονητές, ως συμπαίκτες θα θυμόμαστε πάντα το χαμόγελο σου…την αγωνιστικότητα σου…το πάθος σου…την αγάπη γι αυτό που έκανες…για τον ιδρώτα που έχυσες στο γήπεδο…Ήσουν ο ιδανικός συνεργάτης, ο ιδανικός συμπαίκτης, ο Ιδανικός αθλητής…

Χρήστο μεγάλη η στεναχώρια όλων μας για τον αδόκητο χαμό σου…μόνο σε παρακαλούμε εκεί που είσαι τώρα, δώσε τους χαιρετισμούς σου στον φίλο σου τον κυρ Τάκη…Κι εμείς κάποτε θα ξανασυναντηθούμε…»