Ευχαριστεί ΠΑΟ και Φάρο η Ιωάννα Δίελα

598

Πανευτυχής για την αίσια κατάληξη της ένταξης της στην ομάδα του Φάρου Κερατσινίου είναι η Ιωάννα Δίελα. Η διεθνής αθλήτρια μίλησε στοsportshero.gr, για όλο αυτό το τελευταίο διάστημα και τα όσα συνέβησαν μέχρι να υπογράψει τελικά. Ξεκινώντας μίλησε για τον Παναθηναϊκό.

«Δυστυχώς οι συνθήκες που επικρατούν αυτή την στγιμή στον Παναθηναϊκό δεν με κάλυπταν και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι εκεί. Ευχαριστώ την διοίκηση που δεν μου δημιούργησε προβλήματα για την αποδέσμευση μου. Περίμενα πραγματικά μέχρι την τελευταία στιγμή για τις εξελίξεις, αλλά τα πράγματα δεν άλλαξαν. Εύχομαι να βρει τον δρόμο του ο Παναθηναϊκός και καλή συνέχεια στην πορεία του.»

Σε σχέση με την καινούρια σελίδα που ανοίγει στην καριέρα της είπε: «Η υπογραφή της συνεργασίας μου με την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου είναι μια καινούρια σελίδα στην καριέρα μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Φάρου για την επιμονή και την υπομονή τους να με περιμένουν μέχρι τώρα. Πλέον είμαι στην διάθεση της ομάδας και πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν, καθώς έχουν γίνει πολύ σημαντικές κινήσεις. Εύχομαι μια γεμάτη χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες και σίγουρα περιμένω να γίνουν πολλά ντέρμπι και την ερχόμενη σεζόν στην Α1.»

Πηγή: sporthero.gr