Επιστροφή Παπακωστα στην ΑΕΛ

538

H διοίκηση της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ ανακοινώνει την ένταξη στην ομάδα του έμπειρου σέντερ Φάνη Παπακώστα.

Μετά από συζητήσεις ελάχιστων ωρών από την πρώτη επαφή, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια έτσι ώστε ο 36χρονος σέντερ, μετά από έξι χρόνια να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΛ, αυτή τη φορά στη Β’ Εθνική, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην Α1 εθνική κατηγορία.

Ο ύψους 2,06 μ. σέντερ έχει επίσης αγωνιστεί στον ΓΣΛ, στην Ολύμπια Λάρισας, στη Χαλκίδα στους Τιτάνες Παλαμά και στον Φοίνικα Λάρισας, και με τον συνδυασμό της εμπειρίας και των ικανοτήτων του η διοίκηση είναι σίγουρη ότι η βοήθειά του για την επίτευξη των στόχων της ομάδας στη Β’ Εθνική θα είναι πολυτιμότατη.

Ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει: «Αν έχουμε υγεία θα πάνε όλα καλά. Όλοι οι παίκτες θα παλέψουμε για το καλύτερο για την ομάδα της πόλης μας. Βήμα βήμα είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε το στόχο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».

Παράλληλα η διοίκηση θέλειι να ευχηθεί καλή συνέχεια στον Δημήτρη Σταυρόπουλο για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Διοίκηση και προπονητικό επιτελείο ευχαριστούν τον Δημήτρη για τη φετινή του συνεισφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του εύχονται υγεία και κάθε επιτυχία σε όλα τα επίπεδα για το μέλλον.