Εξάστερος για πλεονέκτημα έδρας

803

Μεγάλη εμφάνιση για τους παίκτες του Τσάβι Πασκουαλ οι οποίοι κατάφεραν έστω και  δύσκολα να κερδίσουν την Τσσκα Μόσχας στην παράταση με 85-80 και πλέον να έχουν το πάνω χέρι για το πλεονέκτημα έδρας.

Όπως είχαμε γράψει και στο προηγούμενο άρθρο και οι δύο ομάδες ήθελαν εξίσου την νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ο μεν Παναθηναϊκός για το πλεονέκτημα έδρας και η δε ΤΣΣΚΑ για την κατάληψη της 1ης θέσης.

Το ματς άρχισε όπως όλοι το περίμεναν με με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά στο ματς με τον Παναθηναϊκό στα πρώτα λεπτά λίγο πιο νευρικό αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά ισσοροπησε.
Το πρώτο δεκάλεπτο τελικά έκλεισε με τους πράσινους 20-17 μπροστά.
Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο δεκάλεπτο με πολλές εναλλαγές στο σκορ με τους Ρίβερς και Τζέιμς να πετυχενουν δύσκολα καλάθια για τους πράσινους και το ημίχρονο να κλείνει με 45-40

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν διαφορετικό αφού και οι δύο ομάδες σκλήρυναν την άμυνα τους με αποτέλεσμα το δεκάλεπτο να κλείσει με το 58-55.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα πάντα ήταν ρευστά με εναλλαγές στο σκορ με μεγάλη ψυχή έναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ο Παναθηναϊκός κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση όπου εκεί κέρδισε με 85-80 πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση που θύμισε τις μεγάλες παλιές εποχές.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα της Φενέρ είναι τέταρτος και με δικιά τους νίκη στο Τελ Αβίβ είναι μαθηματικά τέταρτος χωρίς να τον ενδιαφέρει τι θα γίνει στα αλλά ματς.

#drak12