«Δώστε μαζί μας… μια πάσα στο συνάνθρωπο»: Φιλανθρωπικός αγώνας Βετεράρων στη Μαλεσίνα.

1133

Με κεντρικό σύνθημα της διοργάνωσης του αγώνα «δώστε μαζί μας… μια πάσα στο συνάνθρωπο» το Σάββατο 20 Μαΐου οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας βρέθηκαν στη Μαλεσίνα φιλοξενούμενοι από την ομάδα μπάσκετ της Α.Σ. Αναγέννηση Μαλεσίνας.

Ένα αθλητικό ραντεβού με κοινό στόχο την ενίσχυση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (παράρτημα Λοκρίδος) και
του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας.

Μετά το καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Αναγέννησης Μαλεσίνας κ. Θανάση Κογιώνο ακολούθησε απονομή αναμνηστικού από την Πρόεδρο της Αντικαρκινικής εταιρίας κα Μπατσόγιαννη Σίσσυ στους παίκτες του συλλόγου μας (παρέλαβε ο Χρ. Κωνσταντινίδης).

Στη συνέχεια, απονομή αναμνηστικού από την Αντιπρόεδρο της Αντικαρκινικής εταιρίας κα Αδαμοπούλου Ελένη στον Πρόεδρο της Αναγέννησης Μαλεσίνας κ. Κογιώνο και τέλος απονομή αναμνηστικού (μια εικόνα της Παναγίας) ειδικής προσφοράς στην ανάδειξη του Ελληνικού Αθλητισμού στον Γιάννη Ιωαννίδη από τον πατέρα Αθανάσιο Λατσούδη, Αρχιερατικό επίτροπο Οπουντίων και Μαλεσίνης Προϊστάμενος Ιερού Ναού Αγίων Κων/νου & Ελένης – Πρωτοπρεσβύτερο και εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Φθιώτιδας.

Στο ημίχρονο δροσερή νότα αισιοδοξίας από τα παιδιά του χορευτικού συλλόγου Μαλεσίνας που χόρεψαν τον κοσμογυρισμένο «Ζορμπά» αλλά και τα φημισμένα «Παιδιά του Πειραιά».

Αμέσως μετά, στους Bετεράνους καλαθοσφαιριστές της Μαλεσίνας προσφέραμε ένα αναμνηστικό μετάλλιο για την προσφορά τους στο σύλλογο, συγκεκριμένα στους: Γκιζόγιαννη Σωκράτη, Δαραμάρα Δημήτρη, Δέδε Ανδρέα, Καραστάθη Βασίλη, Μπέσιο Άρη, Μπουγέτσα Δημήτρη, Νίκα Σωτήρη, Παϊσιο Σπύρο, Παϊσιο Αναστάση, Παπαγεωργίου Ταξιάρχη, Παπακωνσταντίνου Ταξιάρχη, Παπαμάρκο Κώστα, Παπανικολάου Δημήτρη, Σταθουλόπουλο Δημήτρη, Τούντα Γιώργο, Ψαρρά Γιώργο.

Ο σκοπός της διεξαγωγής του αγώνα αποτέλεσε δέλεαρ για τους λάτρεις του μπάσκετ στην Mαλεσίνα, οι οποίοι γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης, προκειμένου να βοηθήσουν τον ιερό σκοπό του αγώνα και να θαυμάσουν πολλούς από τους αγαπημένους τους καλαθοσφαιριστές.

Αξίζει να σημειωθεί η σημαντική παροχή στη νεολαία της χώρας μας που ανήγγειλε ο Υπ. Επικοινωνίας του συλλόγου μας κ. Παντελής Νικολαΐδης με την παροχή 3 Υποτροφιών σπουδών από το MEDITERRANEAN COLLEGE (υποστηρικτής εκπαίδευσης του συλλόγου μας) στους φιλάθλους που θα παρακολουθούν τους αγώνες κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Σύνθεση Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας:
Δημήτρης Παπανικολάου, Νίκος Μπουντούρης, Κωνσταντινίδης Χρήστος, Ντάκουλας Βασίλειος, Μολφέτας Γιάννης, Σωτήρης Καραποστόλου, Νίκος Κασουρίδης, Βαγγέλης Λογοθέτης, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Άρης Παπαδάκης με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Σύνθεση ΑΣ Αναγέννηση Μαλεσίνας:
Κατσαγάνης Γ., Κανακάρης Χ., Ψαρομίτας Σ., Βίγγος Ι., Μαρτίνος Κ., Ιωακείμ Κ., Συριστρατίδης Α., Τούντας Δ., Περλεπές Δ., Κοτσομίτας Γ., Παπαδιάς Γ., Ζουμπόπουλος Ε., Tαμπούρης Δ., Καραστάθης Α., Καραμίντζος Δ., Δήμου Γ.με προπονητή: Θάνος Μιχάλης & Βοηθό προπονητή: Νίκας Σωτήρης.

Διαιτητές: Δεσάρτης Ι., και Σταμάτης Φ.

Ευχαριστούμε θερμά το ΔΣ του ΑΣ Αναγέννηση Μαλεσίνας για την φιλοξενία και την άριστη διοργάνωση!

Επόμενος φιλανθρωπικός αγώνας: 27 Μαΐου στο Καματερό Αττικής! Μείνετε συντονισμένοι!