Δουβίτσας : ” Νίκη και μόνο νίκη στην πρεμιέρα”

389

Νίκος Δουβίτσας μίλησε για τον αποκλεισμό της Νίκης Λευκάδας από τον Αθηναϊκό στο Κύπελλο,έδειξε ευχαριστημένος από την συμπεριφορά της ομάδας του στην επίθεση ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ.Δουβίτσας:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πειθαρχεία που δείξαμε στο κομμάτι της επίθεσης, που χτυπήσαμε εκεί όπου ακριβώς θέλαμε. Η διαφορά που έχτισε ο Αθηναικός στο πρώτο μέρος, ήταν ακριβώς από δικά μας λάθη, που ήταν καλάθια υπέρ τους. Η απογοήτευση ήταν η άμυνα μας η προσωπική. Πολύ κακές κάποιες παίχτριες, με αποτέλεσμα να φάμε 90 πόντους. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα είμαστε διαφορετική σαν ομάδα στο θέμα άμυνα. Τώρα αρχίζουν τα ωραία»

Δεν παρέλειψε όμως να τοποθετηθεί και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος:«Δεν θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό, για να απολαύσουμε το ματς. Θα παίξουμε για να σκίσουμε στην άμυνα και να κερδίσουμε. Όλους τους αντιπάλους τους σεβόμαστε, αλλά δεν ξέρω κανέναν να παίζει για να χάνει, επειδή απέναντί του παίζει με τον κάθε Ολυμπιακό. Νίκη και μόνο νίκη στην πρεμιέρα. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα για μένα δεν υπάρχει.»