Δοκιμαστικά στην ακαδημία του Μακεδονικού

657

Η ακαδημία του Μακεδονικού πραγματοποιεί δωρεάν δοκιμαστικές προπονήσεις, για νεαρούς αθλητές που εφόσον ικανοποιήσουν, θα ενταχθούν στο ρόστερ της.

Το τμήμα ακαδημίας του συλλόγου για ακόμα μία χρονιά διοργανώνει tryouts στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Μακεδονικού στον Κόμβο Ευκαρπίας, με σκοπό την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής τους. Οι δοκιμαστικές προπονήσεις αφορούν σε αγόρια γεννημένα τα έτη 2001-2005 και βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Στην ακαδημία του Μακεδονικού παρέχονται οι κατάλληλες βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος από καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά αρχικά την μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού, τους προπονητές, τις συνθήκες δουλειάς, καθώς και την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο άθλημα του μπάσκετ, με σκοπό κάθε αθλητής να διεκδικήσει το όνειρό του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της ακαδημίας του Μακεδονικού, Δημήτρη Ιωαννίδη στο τηλέφωνο 6972.778.219 καθώς και με τον υπεύθυνο οργάνωσης Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030.921.