Γ1: Καρέ νικών για τα Μετέωρα (pic)

409

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους πανηγύρισαν τα Μετέωρα, καθώς επικράτησαν στο κλειστό της Ηλιούπολης του ΓΣ με 47-77.

Όπως γράφουν οι νικητές με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο: «Τα Μετέωρα συνεχίζουν την ανοδική (σχεδόν Ιαπωνικού μαγνητικού τρένου) πορεία τους και με την 4η συνεχόμενη νίκη τους αυτή τη φορά κόντρα στην ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολης με σκορ 47-77 αναρριχήθηκαν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία του 1ου ομίλου Γ’ ΕΚΑΣΘ.

Το κλίμα στα αποδυτήρια στην αρχή ήταν κάπως υποτονικό σαν να το σκέπαζε η αγωνία από το πως θα αντιδρούσε η ομάδα στο πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Πετρίδη. Κάποιοι μάλιστα δεν άντεξαν το βάρος (Κασάπης, Κατσαγάνης) και δεν εμφανίστηκαν καθόλου στο γήπεδο. Απόδειξη των παραπάνω η φώτο από το πρώτο δεκάλεπτο.

meteora 2

Ωστόσο χάρη στο επιθετικό κρεσέντο του Ιατρίδη που με την επιστροφή του στα γήπεδα κυριάρχησε στις δύο μπασκέτες, τον Παφραλίδη να αποδεικνύει ότι είναι γεννημένος πλέι μέικερ, τον Ναλμπάντη να θυμάται τα νιάτα του (τότε που δε μπορούσε να βάλει σουτ), τον Νίκου να σπάει τα τέντεξ (αφού πρώτα έκανε την έκπληξη κι εμφανίστηκε πριν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο), τον Σωπιάδη να καταφέρνει να φορμαριστεί 32 δευτερόλεπτα πριν την λήξη και τον Γιαννάκη να θυμάται τον παλιό κακό εαυτό του το κλίμα αντιστράφηκε κι όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι αφοί πρώτα έβγαλαν μια φωτογραφία αφιερωμένη στον πρόεδρο, ο οποίος βρισκόταν σε συνεχή επαφή με τους οπαδούς της ομάδας για να ενημερώνεται για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι οι 2 στις 2 εύστοχες βολές του Μητσκόπουλου».

Δεκάλεπτα: 8-22, 26-42, 38-58, 47-77. Διαιτητές: Κατούδης, Καλφόπουλος.

Ηλιούπολη (Πρεβενάς): Χατζηλαζαρίδης 5(1), Σίσκος 2, Δημητριάδης, Καλπακίδης 14(1), Πρεβενάς 6, Σκουφής, Μανδαλιάνος 6, Βεζιρτζής 6, Ιωαννίδης 8, Τριανταφύλλου.

Μετέωρα (Χριστοφορίδης): Γιαννάκης 15, Νίκου 5, Ναλμπάντης 14(2), Λίγκος 8, Παφραλίδης 10, Σωπιάδης 9(2), Μητσκόπουλος 4, Ιατρίδης 12.