Γκάλης: «Να γεμίσει το γήπεδο»

657

Η «αυλαία» του 1ου Διεθνούς Τουρνουά «Nick Galis Cup» ανοίγει μεθαύριο Σάββατο (20/09) στο «Nick Galis Hall» και το μήνυμα του Νίκου Γκάλη προς τους φιλάθλους της Θεσσαλονίκης είναι: «Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο και ως δείγμα της στήριξης που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος στην προσπάθεια αναγέννησης του Άρη».

«Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή να διοργανώνεται ένα τουρνουά με το όνομά σου», δηλώνει ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και επισημαίνει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Άρη για αυτήν την πρωτοβουλία και πιστεύω ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτό το τουρνουά, στο οποίο θα πάρουν μέρος μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως ο Άρης, ο Παναθηναϊκός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπάνβιτ. Ευχαριστώ τις ομάδες που θα με τιμήσουν με την παρουσία τους».

«Το τουρνουά είναι υψηλού επιπέδου και πιστεύω ότι ο κόσμος θα φύγει ικανοποιημένος από το γήπεδο και τις δύο μέρες των αγώνων», σχολιάζει ο Γκάλης και τονίζει: «Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο και ως ένα δείγμα της στήριξης που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος στον Άρη στην προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης και  αναγέννησης της ομάδας. Θα είναι καλό και για τις ομάδες που θα πάρουν μέρος σ’ αυτούς τους αγώνες, αφού θα δώσουν δυνατά τεστ ενόψει της νέας σεζόν».

«Εύχομαι αυτό το τουρνουά να γίνει θεσμός και να έρχονται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη ομάδες από την ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ», δηλώνει, επίσης, ο άνθρωπος με την μεγαλύτερη συμβολή στην… εκτόξευση του ελληνικού μπάσκετ και σημειώνει: «Είναι μία αξιέπαινη προσπάθεια της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης».