Αύριο το 4ο All Star των Πολιτιστικών Συλλόγων Ξάνθης

1060

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι πολιτιστικοί σύλλογοι που μετέχουν στο πρωτάθλημα μπάσκετ Πολιτιστικών συλλόγων, διοργανώνουν το All Star Game που και φέτος διεξάγεται για καλό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα η είσοδος για όσους επιθυμούν να βρεθούν την Πέμπτη στις 17:00 στο Αθλητικό Κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης», για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να περάσουν καλά σε μια γιορτινή και άκρως καρναβαλική ατμόσφαιρα, θα είναι δωρεάν ενώ θα υπάρχει στην είσοδο το κουτί της αγάπης για όσους επιθυμούν με οποιοδήποτε ποσό αυτοί επιθυμούν να στηρίξουν αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια των συλλόγων. Παράλληλα θα δημοπρατηθούν φανέλες του Αρη, του ΚΑΟΔ, συλλεκτική φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς με την φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς και μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών του ΠΑΟΚ.

Σε αυτή την γιορτή του μπάσκετ που διοργανώνουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι θα στηρίξουν με την παρουσία τους οι γνωστοί καλαθοσφαιριστές Θεόδωρος Ζάρας (ΚΑΟΔ), Απόλλων Δεληγιώργης (Βέροια), Σταμάτης Μπένας (ΚΑΟΔ, Ερμής Λαγκαδά), Δημήτρης Μασλαρινός (Ξάνθη, ΚΑΟΔ, ΜΕΝΤ, Ηρακλής, ΓΑΣ Κομοτηνή) και Κώστας Χρήστου (Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Άρης). Ενώ στην έναρξη της γιορτής θα υπάρχει αγώνας επίδειξης των τμημάτων μίνι του Αρίωνα Ξάνθης και της Ασπίδας Ξάνθης.

Αμέσως μετά τον αγώνα επίδειξης, θα υπάρχει διαγωνισμός τριπόντων, ενώ στην συνέχεια θα γίνει ο αγώνας All Star με την συμμετοχή και των καλεσμένων, που θα τιμήσουν και θα στηρίξουν με την παρουσία τους αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια των 14 πολιτιστικών συλλόγων που μετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα μπάσκετ πολιτιστικών συλλόγων.

Οι αγώνες ξεκινούν από τις 17:00 στο «Φίλιππος Αμοιρίδης» και η παρουσία όλων κρίνεται σημαντική ιδιαίτερα όταν μιλάμε για διοργανώσεις που έχουν στόχο την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ξάνθης.

Πηγή: thrakisports.gr