Αυτός είναι ο 63χρονος προπονητής που ασελγούσε σε ανήλικους

1920

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι προπονητή του τένις. Κατηγορείται επίσης και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χιλιάδες αρχεία υλικού παιδικής πορνογραφίας, σε μέρος εκ των οποίων εμφανίζεται ο ίδιος με ανήλικους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Αλέξανδρο Αγγελούδη, του Παναγιώτη και της Αμαλίας, γεννημένου το 1955 στις Σέρρες.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα: κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη και πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων με παθόντες ανήλικους από 12 έως 15 ετών με σκοπό την επιδίωξη οικονομικού οφέλους από αυτές, αποπλάνηση παιδιών με παθόντα ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής που συμπλήρωσε τα 12 όχι όμως τα 15 έτη και με ανήλικους που συμπλήρωσαν τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 15-04-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388457. Σημειώνεται πως εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Πηγή: lifo.gr