ΑΣΕΘ – 3η αγωνιστική: Μακεδονομάχοι Καλοχωρίου – Medical 46-63

526

Σε ένα εξαιρετικό γηπεδικό κλίμα με αρκετούς φιλάθλους του Καλοχωρίου στις εξέδρες διεξήχθη ο αγώνας της Κυριακής . Το σκορ δεν δείχνει την εικόνα του παιχνιδιού , διαμορφώθηκε στο τέλος καθώς μέχρι τα μισά του 3ου δεκαλέπτου ήταν ισόπαλο , χωρίς κάποια ομάδα να έχει ξεφύγει στο σκορ . Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν λίγο πιο ζεστά με τον Καραγιαννίδη να πετυχαίνει 10 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά η έμπειρη Μedical βρήκε λύσεις κυρίως με τον Κουκή, που πέτυχε επίσης 10 πόντους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έδειχναν κατα διαστήματα οτι είχαν δυναμική καλύτερης ομάδας, αλλά λόγω της αστοχίας τους το ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ . Στο 3ο δεκάλεπτο η διαφορά μεγάλωσε λίγο ακόμη. ενώ η έξοδος – αλλαγή του Καραγιαννίδη ήταν κρίσιμη για την εξέλιξη του αγώνα καθώς κανείς άλλος δεν είχε σοβαρή επιθετική δραστηριότητα . Όταν ξαναμπήκε, η άμυνα πάνω του ήταν πιο σφιχτή και το ματς ήδη είχε κριθεί . Από την άλλη, η Medical βρήκε (πλην Κουκή) και άλλες λύσεις, όπως αυτή του Θεοδοσιάδη με 4/5 σουτ και του Στυλιανού με εξαιρετικά drives αλλά και τον Γαλάνη που ήταν οι διακριθέντες . MVP του αγώνα με διαφορά ο Κουκής που σκέπασε και τις δυο ρακέτες . Αθλητικό και άκρως μπασκετικό το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων και ισορροπημένη η διαιτησία των Τοκμακίδη Κασόλη.

Διαιτητές : Τοκμακιδης, Κασολης. Δεκάλεπτα : 15-16, 24-29, 38-46, 46-63.

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (ΝΑΤΣΙΔΗΣ): Συναπίδης 4, Βοσνακίδης 2, Μπουγιουκλής ,Ελευθεριάδης 6, Σταμος 2,Μητκος , Καραγιαννίδης 24(2) , Αραμπατζής 8, Παντελης 1, Γκογκουλης Γεωργιαδης 3.

MEDICAL (ΚΑΖΑΚΟΣ): Αναστασιλακης Κ 2, Αναστασιλακης Αθ, Κουκης 23(1), Γαλανης 9(1), Στυλιανου 13, Θεοσοσιαδης 8, Φελουκιδης 2, Κουλαξης , Καζακος , Τζιτζιμπασης 6.