ΑΣΕΘ: Φιλικός αγώνας EL TORO STEFANINA – ΣΥΡΜΑΚ

1252

Ένας ενδιαφέρων φιλικός αγώνας διεξήχθη την Παρασκευή στο ΔΑΚ Πολίχνης μεταξύ δύο ομάδων από διαφορετικούς ομίλους του ΑΣΕΘ που δε συνεχίζουν στα play off του φετινού πρωταθλήματος. Οι EL Toro.STEFANINA/Π.Μελά με ελλείψεις στους σέντερ λόγω τραυματισμών μα κι ενίσχυση από τους “ομόσταυλους” του ΑΠΟΚΜ ξεκίνησαν δυνατά βάζοντας δύσκολα στην εκρηκτική ομάδα της ΣΥΡΜΑΚ.

Το παιχνίδι άρχισε να ισορροπεί στα μέσα του αγώνα με τους γρήγορους κι αρκετά εύστοχους γκαρντ της φιλοξενούμενης να εκτελούν καταιγιστικά από τη γραμμή του τριπόντου. Το συνεχές rotation και των δύο ομάδων στα τελευταία 15′ δεν επηρέασε το θέαμα και την ευρύτητα του σκορ με σχεδόν όλους τους παίχτες που μπήκαν στο παρκέ να σκοράρουν. Ο επίσημος φιλικός Αγώνας υπό την αιγίδα του ΑΣΕΘ έληξε με σκορ 71-82 και σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων που έδωσαν νέο ραντεβού για τον επόμενο μήνα.

Οι ομάδες συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους τόσο για τοπικά τουρνουά, όσο και για να “δέσουν” εν όψη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου του ΑΣΕΘ. Επίσης κλείστηκε και ραντεβού για να παρακολουθήσουν μαζί τους τελικούς του ΑΣΕΘ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.