ΑΣΕΘ: Τρίτη νίκη για την κατασκήνωση Σκούρα

1341

Τρίτωσε το “καλό” για την κατασκήνωση Σκούρα και περιμένει τους Reporters στο κύπελλο με τρία ροζ φύλλα στις αποσκευές της. Σε έναν αγώνα διαφήμιση για το πρωτάθλημα του ΑΣΕΘ η ομάδα Skouras Camp BC επικράτησε των Pipeliners στο κλειστό του Φοίνικα. Η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα για τον Σκούρα αφού έδειξε την ανωτερότητα του απ’ το πρώτο ημίχρονο στο οποίο με όπλο του την ευστοχία των παικτών του και την ασφυκτική άμυνα πήρε μια διαφορά 22 πόντων.

Oι Pipeliners όμως αποδείχτηκαν πολύ σκληροί για να το βάλουν κάτω και εκμεταλλευόμενοι τα διαδοχικά άστοχα σουτ και την χαλάρωση της άμυνας της κατασκήνωσης πέτυχαν ένα σερί 36-22 που όμως δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει την νίκη. Αιχμή του δόρατος για τον Σκούρα ήταν οι Βασιλειάδης με 18, Ευθυμίου με 12 και Αγγελίδης με 11 (2τρ.) ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε ο Μασλαρινός οργανώνοντας τις επιθέσεις και μοιράζοντας αρκετές τελικές πάσες. Τους Pipeliners βοήθησε ο Ακριτόπουλος με 9 πόντους (1τρ) και ο Τσιμπλέκης με 8 αλλά και με πολύ σκληρή δουλειά στην άμυνα. Τα ευχάριστα του αγώνα ήταν το fair play και το άψογο κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων, η άριστη διαιτησία των Μαρκούση και Στούμπου και η συνεργασία των Κούλλια και Βασιλείου στην γραμματεία.

Δεκάλεπτα: 8-19, 15-37, 32-45, 51-59   Διαιτητές: Μαρκούσης, Στούμπος

Pipeliners (Κολέτσος): Φράγκος 5, Μπούσης, Ακριτόπουλος 9(1), Τσίντζηρας 6, Βολίκας, Καστρίτσης 4, Τσιμπλέκης 8, Δεστέφανος 6, Τσιρόπουλος 4, Γυάλιας, Μιχαλόλιας 4, Καραλής 5.

Skouras Camp BC (Τερζίδης): Σολοποτιάς 1, Αγγελίδης 11(2), Μασλαρινός 5, Ευθυμίου 12, Μουράτης 4, Καραμάνης, Δογούλης, Αλεξανδράτος, Στεφανίδης 2, Σκούρας 2, Ράμμος 4, Βασιλειάδης 18.