ΑΣΕΘ: Την Κυριακή ο τελικός του Πρωταθλήματος

999

Την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαίου στις 20.00 στο γήπεδο Μίκρας Α’ θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του φετινού Πρωταθλήματος του ΑΣΕΘ.

Η περσινή πρωταθλήτρια New Advert καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της απέναντι στην Κατασκήνωση Ελαιώνες, η οποία στη δεύτερη συμμετοχή της σε τελικό θα προσπαθήσει να πάρει αυτό που δεν κατάφερε την προηγούμενη φορά.

Η New Advert τερμάτισε πρώτη και αήττητη στην κανονική περίοδο και για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε διαδοχικά τη Happy Fit και την Coca Cola 3E με 2-0 νίκες. Η Κατασκήνωση Ελαιώνες από την άλλη, απέκλεισε στο πρώτο γύρο των Play Off τον Ιπποκράτη με 2-0, και στα ημιτελικά υπέταξε τον Χείμαρρο με 2-1 νίκες, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Μετά τη λήξη του αγώνα θα γίνουν οι απονομές Κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές της φετινής περιόδου. Μετά από σχετική ψηφοφορία μεταξύ των ομάδων, το φετινό Κύπελλο Ήθους θα απονεμηθεί (ξανά) στην Κατασκήνωση Ελαιώνες.

Εν συνεχεία θα απονεμηθεί Κύπελλο στην Κυπελλούχο ομάδα για το 2017, αυτή του Χείμαρρου. Τέλος θα απονεμηθεί το Κύπελλο του Πρωταθλητή στη νικήτρια ομάδα του τελικού.

Το ΔΣ του ΑΣΕΘ με ανακοίνωση του καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ να παρευρεθεί σε αυτή την όμορφη γιορτή του αθλήματος.