ΑΣΕΘ: Τέταρτη νίκη για την Skouras Camp BC

919

Η ομάδα του Σκούρα πήρε μια εύκολη νίκη με αντίπαλο τον ΚΑΥΚΑ και βάζει τις βάσεις για την τετράδα που θα την οδηγήσει στα play-off του πρωταθλήματος του ΑΣΕΘ. Στο γήπεδο του Φοίνικα ο Σκούρας είχε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο σε όλους τους παίκτες της δωδεκάδας αλλά κυρίως στα guard, καθώς με τις απουσίες του Ευθυμίου και του Μασλαρινού αναδείχθηκε το βάθος του πάγκου της ομάδας. Απόδειξη αυτού οι 12 πόντοι και 5 τελικές πάσες του Γιάννη Ράπτη.

Σταθερή αξία το δίδυμο των ψηλών Βασιλειάδη-Σκούρα που κράτησαν μακριά από την ρακέτα τον Καυκά, ο οποίος σούταρε όμως με μεγάλη ευστοχία από τα 6,75 κυρίως με τον Κατσούλα (3 τρ), αλλά αυτό δεν ήταν ικανό για να μειώσει την διαφορά. Αγγελίδης και Ξυραφόπουλος σημείωσαν από 9 πόντους και από ένα τρίποντο βοηθώντας επίσης και στην άμυνα. Για την ιστορία να σημειωθούν οι 6 πόντοι στο 4ο δεκάλεπτο του αγώνα από τον Αθανασέρη του Καυκά που προσπάθησε μέχρι τέλους και που ήταν και οι μοναδικοί πόντοι της ομάδας του. Το παιχνίδι άρχισε και τελείωσε σε φιλικό κλίμα λόγω και της μεγάλης διαφοράς αλλά κυρίως λόγω των φιλικών σχέσεων μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, όπως συμβαίνει στους περισσότερους αγώνες του ΑΣΕΘ.

Δεκάλεπτα: 24-4,38-12,56-25,64-31  Διαιτητές: Σελεβός-Καντερές

SKOURAS CAMP BC (Μασλαρινός): Ξυραφόπουλος 9 (1), Καναβούρας 2, Μυλωνάς 2, Ράπτης 12, Αλεξανδράτος 4, Χαριτάκης 2, Ράμμος 6, Σκούρας 6, Αγγελίδης 9 (1), Τερζίδης, Καμπέρογλου, Βασιλειάδης 12.

ΚΑΥΚΑΣ (Κατσούλας): Ντέμπος 2, Τσακίρογλου 4, Μπλάντος 3, Δίτσιος, Τσαρπαπάς, Αθανασέρης 8, Κατσούλας 11(3), Ζαφειρίου, Γκατζούνης 3(1), Ραχώνης.