ΑΣΕΘ: Πρεμιέρα με νίκη για την AGT GROUP BC

1153

Η Έμπειρη …και ο Πρωτάρης… Η πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος βρήκε την AGT Group BC να θυμάται την περσινή της οδυνηρή εμπειρία της 1ης αγωνιστικής. Η εμπειρία της έπαιξε καταλυτικό ρόλο και στον ρόλο του θύματός της βρέθηκε ο πρωτάρης στην διοργάνωση ΚΑΥΚΑΣ ο οποίος παρά τον ενθουσιασμό του, δεν απέφυγε την βαριά ήττα. Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και για τις δύο ομάδες, και παρά το καλό ξεκίνημα της AGT Group BC (15-6), ο ΚΑΥΚΑΣ μ’ ένα σερί κατάφερε κι έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο έχοντας πάρει κεφάλι στο σκορ (16-19).

Στο σημείο αυτό, η AGT Group BC ξύπνησε, δεν πανικοβλήθηκε και παίζοντας έξυπνα και με πολύ επιθετική άμυνα, έκανε ένα εκπληκτικό σερί 15-0 με μπροστάρη τον Gus Papazoglou ο οποίος ήταν ο ογκόλιθος σε άμυνα και επίθεση και πέτυχε το πρώτο double double της χρονιάς. Το ημίχρονο έκλεισε με 40-23, έχοντας δεχτεί η AGT Group BC μόνο 4 πόντους σε ολόκληρο το δεκάλεπτο. Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε όπως τελείωσε το πρώτο.

Η AGT Group BC με το γκάζι κολλημένο και με άμυνα για σεμινάριο, κατάφερε και εκτόξευσε τη διαφορά σε επίπεδα τα οποία κατέστησαν το υπόλοιπο του ματς σε τυπική διαδικασία. Μεγάλη εμφάνιση από τον ανανεωμένο Γκατζό, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ για την ομάδα αλλά από το Θεοχαρόπουλο ο οποίος τον ακολούθησε και έδειξε ότι ξεπέρασε τον περσινό τραυματισμό του, αλλά και από τον Παπαδόπουλο στο δημιουργικό κομμάτι ο οποίος μοίρασε 10 τελικές πάσες.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νικολαϊδης με 4 τρίποντα και ο Αθανασέρης. Το παιχνίδι τελείωσε με την τελική διαφορά στο +37 ενώ αξιοσημείωτο ήταν το πολύ καλό κλίμα και η έλλειψη αντιπαραθέσεων μεταξύ των δύο ομάδων.

Δεκάλεπτα : 16-19, 40-23, 60-29, 86-49  Διαιτητές: Κασόλης, Στούμπος

AGT GROUP BC (Παπαδόπουλος): Σκορδάρης 14, Θεοχαρόπουλος 16 (3), Παπαδόπουλος 2, Γεωργιάδης 6 , Παπάζογλου 14 (11 ρ.), Κολέρδας 5, Καλπίδης 8, Ιωαννίδης 4, Γκατζός 17.

ΚΑΥΚΑΣ (Θεοδώρου): Γιαννακίδης 2, Τσακίρογλου 2, Ντέμπος, Δίτσιος 2, Λώλης, Αθανασέρης 15(2), Νικολαϊδης 16 (4), Μπλάντος 3, Θεοδώρου, Ραχώνης, Μπούρας , Γκταζούνης 1.