ΑΣΕΘ: Πήραν το ντέρμπι κορυφής οι Ελαιώνες

951

Για την 10η αγωνιστική του ΑΣΕΘ και 1η του β’γύρου, η παιδική κατασκήνωση ΕΛΑΙΩΝΕΣ νίκησε στο κλειστό της Ιωνίας στο ντέρμπυ κορυφής του β’ομίλου, την ομάδα της AGT GROUP με σκορ 71-66.

Πριν τον αγώνα οι δυο ομάδες είχαν από μια ήττα, ενώ στον πρώτο γύρο οι ΕΛΑΙΩΝΕΣ είχαν κερδίσει εύκολα. Το σημερινό ματς είχε όμως εντελώς άλλη μορφή, καθώς η AGT ενισχυμένη με τον Ιορδανίδη και πιο αποφασισμένη, μπήκε δυνατά και έδειξε από την αρχή πως το ματς του α’ γύρου ήταν μια κακή παρένθεση.

Στο τέλος του δεκαλέπτου οι ΕΛΑΙΩΝΕΣ πήραν μια μικρή διαφορά που συντήρησαν και αύξησαν στο τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά συντηρήθηκε σε διψήφιο νούμερο μέχρι να μειώσουν στα τελευταία λεπτά οι παίκτες της AGT, χωρίς όμως να καταφέρουν να πλησιάσουν πιο πολύ από το τελικό σκορ.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό αλλά σε αθλητικά πλαίσια, οι παίκτες δεν άφηναν έως το τέλος καμιά φάση να πάει χαμένη, αγωνίστηκαν με πάθος αλλά σεβασμό στους αντιπάλους και στο τέλος έφυγαν όλοι ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, όπως δείχνουν τα χαμόγελα στη κοινή φωτογράφιστη των δύο ομάδων.

Δεκάλεπτα : 21-15, 39-30, 56-49, 71-66  Διαιτητές: Δικταπανίδης, Μπαχτσεβανόπουλος

ΕΛΑΙΩΝΕΣ (Αντωνιάδου): Κώττης 24(3), Σιταρίδης 13 (2), Παραμανίδης 11, Παπαποστόλου 6, Κεισίδης Ν. 15, Χατζηκυριακιδης 2 , Σιαμαντουρας.

AGT GROUP (Παπαδόπουλος): Θεοχαρόπουλος 5, Παπάζογλου 5, Κολερδας 7,Καλπιδης 8 (2), Γκατσος 10, Ιορδανίδης 18 (1), Παπαδόπουλος Δ. 2, Γεωργιάδης Κ. 11(1).