ΑΣΕΘ: Πήραν τη νίκη οι Ελαιώνες

1302

ΑΣΕΘ – 2η αγωνιστική: ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΕΛΑΙΩΝΕΣ – PIPELINERS 64-51

Για τη 2η αγωνιστική του ΑΣΕΘ, η παιδική κατασκήνωση ΕΛΑΙΩΝΕΣ αντιμετώπισε στο κλειστό της Ιωνίας , την πρωτάρα στη διοργάνωση, ομάδα των PIPELINERS. Η ομάδα της ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ πιο έμπειρη νίκησε με 64-51 και έκανε σεφτέ στις νίκες, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν τη 2η σερί ήττα τους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αναγνωριστικά στο πρώτο δεκάλεπτο, αφού οι ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά μεταξύ τους. Στο 2ο δεκάλεπτο κτίστηκε διψήφια διαφορά , με τους ΕΛΑΙΩΝΕΣ να πιέζουν και να ευστοχούν σε κάποια μακρινά σουτ, ενώ οι PIPELINERS προσπαθούσαν να παίξουν από το ζωγραφιστό στηριζόμενοι στα ψηλά κορμιά τους. Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά έπεσε έως τους έξι πόντους, οι εφιάλτες της 1ης αγωνιστικής επέστρεψαν για τους ΕΛΑΙΩΝΕΣ, αλλά οι PIPELINERS δεν είχαν άλλες δυνάμεις να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Πολύ άστοχες και οι δύο ομάδες, που στράβωσαν τα στεφάνια με τις προσπάθειές τους.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε φιλικό κλίμα , όπως αρμόζει στο θεσμό του Α.Σ.Ε.Θ.

Δεκάλεπτα : 12-11, 35-23, 48-40, 64-51 Διαιτητές: Γαβρίδης, Μπάιος

ΕΛΑΙΩΝΕΣ (Αντωνιάδου): Κώττης 21 (4), Σιταρίδης 7 (1), Αντωνιάδης 14 (1), Παπαποστόλου 2, Κεισίδης Ν. 2, Φίλλιος 12 (2), Παραμανίδης 6.

PIPELINERS (Κολέτσος): Αθανασιάδης, Wojtonich, Ραγογιάννης 9, Τσίντζηρας2, Γυαλιάς, Ακριτόπουλος 5(1), Τσιρόπουλος 2, Δεστέφανος, Τσιμπλέκης 9, Σακκας 24, Μανης.