ΑΣΕΘ: Νίκη για την SBC «ΕΥΡΩΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ»

1016

Μετά από ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι η ομάδα της SBC έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επί της σκληροτράχηλης ομάδας της Υδραυλικής με 58-48. Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε την SBC να προηγείται με 16-11, εκμεταλλευόμενη την επιθετική δυστοκία της Υδραυλικής, που δυσκολευόταν να βρει λύσεις στην ζώνη της ομάδας της SBC.

Τα πράγματα άλλαξαν στο 2ο δεκάλεπτο, που ανήκε στην Υδραυλική, με τον Δημητρίου να ανεβάζει την απόδοσή του και να πετυχαίνει τους 12 από τους 19 πόντους της ομάδας του. Έτσι το ημίχρονο βρήκε την Υδραυλική να προηγείται με σκορ 29-30 και να προμηνύεται ένα μεγάλο ντέρμπι. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο η SBC παίζοντας πλέον man to man, περιόρισε τον Δημητρίου, εκμεταλλεύτηκε την κόπωση των αντιπάλων της και πήρε βραχεία κεφαλή με 43-38.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα πράγματα δεν άλλαξαν και έτσι το τέλος του αγώνα βρήκε την SBC να πανηγυρίζει την παρθενική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Από την SBC ξεχώρισαν ο Σταυρόπουλος με κρίσιμα καλάθια στο τέλος του αγώνα, ο Αργυρόπουλος που κυριάρχησε με την δύναμή του κάτω από τα δύο καλάθια, ο Σάββας που έπαιξε πολύ καλή άμυνα και πήρε κρίσιμα ριμπάουντ, και ο Ελευθεριάδης με το πολύ ουσιαστικό του παιχνίδι τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση.

Από τους ηττημένους ξεχώρισαν ο δυναμικός Δημητρίου με 21 πόντους, ο Πολυχρόνης με 9 πόντους και καλή οργάνωση, αλλά και ο Καρανικόλας με 10 πόντους. Αρκετά καλή η διαιτησία των Πράττου και Ηλιόπουλου, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ των αγωνιζόμενων.

Δεκάλεπτα: 16-11, 29-30, 43-38, 58-48  Διαιτητές: Πράττος, Ηλιόπουλος

SBC (Παζαρλής): Βακάλης 5(1), Σάββας 7(1), Παζαρλής 3(1), Γκοτζαμανίδης , Αργυρόπουλος 9, Τζίκος 6(2), Χαλκίδης 6, Σταυρόπουλος 18(1), Ελευθεριάδης 4.

Υδραυλική (Ρουμελιώτης): Περπέρης 4, Κωνσταντινίδης 2, Ρουμελιώτης 9(1), Καρανικόλας 10(1), Γάκης, Πολυχρόνης, Μαύρος, Μαυρίου 2, Δημητρίου 21.