ΑΣΕΘ: Νίκη για την AGT GROUP BC

821

Κονσέρτο για πολυβόλα… Η σοβαρή AGT δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από τους EL TORO το Σάββατο το βράδυ στο γήπεδο του Καλοχωρίου και ξεπερνώντας το αρχικό μούδιασμα, κατάφερε να αποδείξει τη διαφορά δυναμικότητας που είχε από την αντίπαλό της ομάδα. Το ματς ξεκίνησε δυνατά και για τις δύο ομάδες. 

Οι απουσίες της AGT μπέρδεψαν το αρχικό σχήμα, το οποίο όμως, όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να βρίσκει ρυθμό. Η πρώτη περίοδος έδωσε ένα ισχνό προβάδισμα στην AGT αφού ο Ιορδανίδης είχε όσους πόντους είχαν πετύχει οι αντίπαλοι. Στη δεύτερη περίοδο, ο Αγγελάκης ο οποίος έκανε τρομερό παιχνίδι με νέο career high, με βοήθειες από το Θεοχαρόπουλο και σφιχτή άμυνα ,εκτόξευσαν τη διαφορά σε επίπεδα που οι EL TORO δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Με πατημένο το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και τον Καλπίδη να παίρνει τη σκυτάλη, και τον θηριώδη Παπάζογλου, να καταπίνει τα ριμπάουντ, η διαφορά πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις. Η AGT με εκτεταμένο rotation, δοκιμές στα συστήματα και παγίδες άρχισε να σβήνει τις μηχανές της προς το τέλος του αγώνα με αποτέλεσμα η διαφορά να «πέσει» στους 35 πόντους. Τη νίκη έδωσαν η αποπνικτική άμυνα και η πολυφωνία στην επίθεση, αφού 4 παίκτες ήταν με διψήφιο σκορ, ενώ στα αξιοσημείωτα τα 12 κλεψίματα της AGT , τα 8 επιθετικά ριμπάουντ σε σύνολο 11 του Ιορδανίδη και τα 14 συνολικά ριμπαουντ του Παπάζογλου.

Από τους ηττημένους,15 πόντους σημείωσε ο Μπακαϊμης. Εύκολο απόγευμα για τους διαιτητές οι οποίοι πέρασαν απαρατήρητοι.

Δεκάλεπτα : 16-12, 43-27, 65-37, 87-52  Διαιτητές: Θρασυβουλίδης, Τράκας

AGT GROUP BC (Θεοχαρόπουλος): Ιορδανίδης 27(3), Αγγελάκης 16, Θεοχαρόπουλος 10(2), Γεωργιάδης 5(1), Παπάζογλου 8 (14ρ.), Καλπίδης 10, Ιωαννίδης 2, Γκατζός 7 (7ρ).

EL TORO ΣΤΕΦΑΝΙΝΑ Π.ΜΕΛΑ (Αλβανός): Γεροβασιλείου 4, Αλεπάκης 1, Καλέσης 8, Αλβανός 3(1), Δεβετζής 9(1), Συμεωνίδης 5(1), Μπακαϊμης 15, Παχούμης 4, Σαραφούδης 2.