ΑΣΕΘ: ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ – AGT Group BC 64-50

728

Τη δεύτερη νίκη τους πέτυχαν οι ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ την Κυριακή το απόγευμα επί της AGT Group BC η οποία συνεχίζει να παραμένει δίχως νίκη στο πρωτάθλημα του ΑΣΕΘ. Η τελική διαφορά του αγώνα δεν αντικατοπτρίζει και την πραγματική εικόνα του αφού σε έως και 2 λεπτά πριν το τέλος η διαφορά ήταν στους 6 πόντους. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ να παίρνουν μια διαφορά 6 πόντων στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου με buzzer 3 πόντων ,υπό πίεση μάλιστα, από τον Καραγιαννίδη ο οποίος έκανε εκπληκτική εμφάνιση. Η διαφορά των 6 έγινε 16 στο τέλος του ημιχρόνου με την AGT να έχει επιθετικό πρόβλημα. Η τρίτη περίοδος είχε ανατροπή. Με καλή άμυνα και με αντεπίθεση διαρκείας η διαφορά έπεσε στους 6 πριν κλείσει και πάλι με buzzer σουτ για τρεις υπό πίεση, και πάλι από τον Καραγιαννίδη, στους 9 πόντους. Στην τελευταία περίοδο, η AGT προσπάθησε αλλά οι παίκτες των ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ έβρισκαν τρόπους να διατηρούν τη διαφορά σε απόσταση ασφαλείας. Στο τέλος, και παρά το ότι δύο λεπτά πριν τη λήξη η διαφορά ήταν στους 6, λεπτομέρειες και αστοχία στέρησαν από την AGT το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Από τους νικητές ξεχώρισε ο Καραγιαννίδης που σταμάτησε στους 33 πόντους. Με παράπονα από τους διαιτητές και οι δυο ομάδες.

Διαιτητές: Κατσαβέλης– Τσάνταλη   Δεκάλεπτα : 17-08, 36-20, 48-38, 64-50

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ : (Νατσίδης) Συναπίδης 2, Γκουγκούλης 1, Παντελής 4, Καραγιαννίδης 33(3), Ελευθεριάδης 12, Νατσίδης, Στάμος 4, Μπουγιουκλής 5, Προβατάρης, Γεωργιάδης 3.

AGT GROUP BC : (Θεοχαρόπουλος) Σκορδάρης 22 , Θεοχαρόπουλος 3, Παπαδόπουλος 3, Γεωργιάδης 4, Παπάζογλου, Κολέρδας 7,Τζουματίδης 2, Γκατζός 9.