ΑΣΕΘ: Ισόπαλο (;;;) τελείωσε το 3ο All Star Game

1115

Το 3ο ALL STAR GAME του Α.Σ.Ε.Θ. διεξήχθη το περασμένο Σάββατο και ολοκληρώθηκε με ισόπαλο σκορ 79-79. Οι δύο ομάδες χωρίστηκαν σε Ανατολή και Δύση και άπαντες διασκέδασαν με τη ψυχή τους σε αυτή την όμορφη εκδήλωση του μπάσκετ που είχε σαν σύνθημα το «όλοι μαζί μπορούμε για ένα καλύτερο Πρωτάθλημα». Στο ημίχρονο διεξήχθη και διαγωνισμός τριπόντων, με τον Γιώργο Φαρμάκη της New Advert να κερδίζει σκοράροντας 9/15 σουτ στον τελικό.
Αρκετά ευτράπελα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όπως η «γκρίνια» του Βασίλη Σιταρίδη της Δύσης για στοχοποίησή του (;;;) από τις (συναδέλφους) διατητές του αγώνα. Τελικά η «παρεξήγηση» λύθηκε με πολλά χαμόγελα και με μια κοινή φωτογράφιση μετά το τέλος του αγώνα. Επίσης, το παράπονο του coach της Ανατολής Νίκου Αλβανού για περίεργες κουβέντες του προπονητή της Δύσης Αλέξη Παπαθανασίου με τη Γραμματεία, που τελικά οδήγησε σε προσθήκη 2 πόντων στον ALL STAR της Δύσης Δημήτρη Ρέμπελο και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ισοπαλία (το ροζ φύλλο ωστόσο πήγε στα χέρια και στο προσωπικό του αρχείο του Νίκου Αλβανού όπως ήταν το δίκαιο και το σωστό).
Η Δύση προσπάθησε και με άλλους αθέμιτους τρόπους να κερδίσει το ματς, μιας και ο προπονητής της τρεις φορές έκανε μπλοκ άουτ σε αντίπαλο, δοκίμασε να χρησιμοποιήσει 6 παίκτες και όταν δέχτηκε την τεχνική ποινή προσπάθησε να δικαιολογηθεί στις ωραίες δεσποινίδες του διαιτητικού διδύμου λέγοντας ότι μόνο έτσι μπορούσε να γυρίσει το ματς, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στη συγκεκριμένη απόφαση.
Αρκετά τα πειράγματα μεταξύ των παικτών στους πάγκους των δύο ομάδων, ενώ υπήρχε και συμμετοχή από την κερκίδα σε διάφορες περίεργες φάσεις του αγώνα, καθώς οι παίκτες προσπάθησαν να βγάλουν αρκετές θεαματικές φάσεις, όχι απαραίτητα πάντα με επιτυχία.
MVP από τη Δύση ήταν ο Δημήτρης Ρέμπελος, ενώ από την Ανατολή ο Θωμάς Πλιόσκας, αν και κανένας εκ των δύο δε κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη!!!
Στο ημίχρονο του αγώνα έγινε και ο (καθιερωμένος πια) διαγωνισμός τριπόντων, με τον Γιώργο Φαρμάκη της New Advert να είναι ο νικητής σκοράροντας 9/15 σουτ στον τελικό και να παραλαμβάνει το Κύπελλο από τον πρόεδρο του Α.Σ.Ε.Θ. Αλέξη Παπαθανασίου.

Οι πόντοι των 8 συμμετεχόντων στην πρώτη φάση ήταν:
Φαρμάκης ( NEW ADVERT) 9
Μιχαηλίδης (ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ) 8
Φρίγγος (HAPPY FIT) 6
Χρυσαφούδης (ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ) 7
Βουτσακοπουλος (COCA COLA 3E) 6
Μπουγιουκλής (ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ) 6
Ματάρας (Α.Π.Ο.Κ.Μ.) 3
Κατσαρής (ΚΩΦΟΙ Π. ΜΕΛΑ) 7

Στον τελικό προκρίθηκαν οι δύο καλύτεροι , με τον Φαρμάκη να κερδίζει τον Μιχαηλίδη με 9-7 και να γίνεται ο Πρωταθλητής του διαγωνισμού για το 2017.
Μετά τη λήξη του αγώνα δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες και βγήκαν και οι ανάλογες φώτο, με τα χαμόγελα όλων να ξεχωρίζουν. Ανανεώθηκε δε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά, καθώς άπαντες εγκατέλειψαν το γήπεδο χαρούμενοι γι αυτή την όμορφη μπασκετική βραδιά που έζησαν.

Για την ιστορία, οι συνθέσεις και οι πόντοι των ομάδων ήταν:
ΔΥΣΗ – ΑΝΑΤΟΛΗ 79-79
Διαιτητές: Παπαδοπούλου Κορίνα, Διβόλη Ελένη.
Δεκάλεπτα: 13-24, 25-39, 50-54, 79-79.

ΔΥΣΗ (Παπαθανασίου Αλέξης): Επιτρόπου 11, Χρυσαφούδης Χ. (Α) 6, Χρυσαφούδης Χ. (Σ) 4, Σιταρίδης 2, Αλεξιάδης, Σταυρουλάκης 12(1), Κοσμάς Γ., Ρέμπελος 20(2), Πλακίδας 9(2), Νατσιόπουλος 4, Βουτσακόπουλος 11(2).

ΑΝΑΤΟΛΗ (Αλβανός Νίκος): Αγγελίδης 4, Φαρμάκης 21(2), Βαλμάς 2, Φρίγγος 13(2), Κολεονίδης 4, Ματαρας 8(2), Πλιόσκας Θ. 22, Αλεπάκης 2, Κατσάρης 3(1), Βουργούδης.