ΑΣΕΘ: Εύκολη νίκη για τους ΕΛΑΙΩΝΕΣ (PHOTOS)

1042

Σε αγώνα για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του ΑΣΕΘ είχαμε άλλο ένα κατασκηνωτικό ντέρμπι, καθώς η κατασκήνωση ΕΛΑΙΩΝΕΣ φιλοξένησε στο κλειστό της Ιωνίας την κατασκήνωση ΣΚΟΥΡΑ!

Νικητής του παιχνιδιού οι ΕΛΑΙΩΝΕΣ με 86-53. Με τη νίκη αυτή οι ΕΛΑΙΩΝΕΣ διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση του ομίλου, ενώ ο ΣΚΟΥΡΑΣ έχασε έδαφος για την είσοδο στην τετράδα και στα play off.

Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, καθώς οι βασικοί παίκτες του Skouras BC έβαλαν δύσκολα στους συναδέλφους τους των Ελαιώνων. Από το δεύτερο δεκάλεπτο όμως, η διαφορά σταδιακά ανέβαινε για τους τελικούς νικητές, μια και οι παίκτες των φιλοξενούμενων έμειναν από δυνάμεις ενώ δυστυχώς έχασαν και με τραυματισμό στο τέλος του α’ δεκαλέπτου τον μέχρι εκείνη τη στιγμή πρώτο σκόρερ τους, Αγγελίδη.

Στο 4ο δεκάλεπτο έγινε κάτι σπάνιο σε αγώνα μπάσκετ, ο Αρχηγός των ΕΛΑΙΩΝΩΝ διέκρινε το ατόφιο και αχρησιμοποίητο ταλέντο του συναδέλφου του Πάνου Σκούρα, του έκανε πρόταση και αυτός δεν έχασε την ευκαιρία, είπε χωρίς δεύτερη σκέψη το ναι, σε δευτερόλεπτα φόρεσε τα γαλάζια των ΕΛΑΙΩΝΩΝ και πραγματοποίησε μυθικό ντεμπούτο-απάντηση στους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του, αφού ως αντίπαλος τους πλέον πέτυχε σε λίγα αγωνιστικά λεπτά 2 πόντους, κατέβασε 3 ριμπάουντ και πρόλαβε να μοιράσει και ασίστ!

Οι αθλητές των δύο ομάδων, Στελέχη στις κατασκηνώσεις τους, ετοιμάζονται ήδη πυρετωδώς για το καλοκαίρι του 2018!

Δεκάλεπτα : 17-14, 40-28, 62-36, 86-53  Διαιτητές: Κασόλης, Παπαδόπουλος Κ.

Κατασκήνωση ΕΛΑΙΩΝΕΣ (Αντωνιάδου): Κώττης 24 (6), Σιταρίδης Β. 8 (2), Παραμανίδης 10, Βάσκος 13 (2) , Χατζηκυριακιδης 3 (1), Σιαμαντουρας 7 (1), Φίλλιος Ζ. 13 (3), Παπαποστόλου 6, Σκούρας 2.

SKOURAS CAMP BC (Τερζίδης) : Ξυραφόπουλος 9 (1), Ραπτης 6, Μασλαρινός Β. 12 (3), Αλεξανδρατος 2, Μουράτης 2, Αγγελίδης 8 (2), Δογούλης 4, Ράμμος 4, Χαριτάκης 2, Σολοποτιάς 2, Τσολιάς 2, Σκούρας.