ΑΣΕΘ: Εύκολη νίκη για την AGT Group BC

951

Γήπεδο ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, Σάββατο 13/01/2018, ώρα 19:30: Προπόνηση για ποδαρικό… Με το δεξί ξεκίνησε η AGT Group BC το 2018 και όπως αναμενόταν, είχε πολύ εύκολο απόγευμα απέναντι στον ΚΑΥΚΑ. Το τελικό σκορ δείχνει ότι το ματς δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής αφού εξελίχθηκε σε προπόνηση για την ομάδα του Παπαδόπουλου που είχε την ευκαιρία να μοιράσει χρόνο σε όλους τους παίκτες του και να δοκιμάσει συστήματα που σχεδιάζει στις προπονήσεις. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν να δει την ομάδα να παρουσιάζεται δεμένη και με ομοιογένεια.

Η AGT Group BC είχε σε καταπληκτική μέρα τον αρχηγό της ο οποίος έκανε career high στο Πρωτάθλημα του ΑΣΕΘ (theocharopoulos#NBAvote) ενώ ο Ιορδανίδης συνέχισε τις μοναδικές παραστάσεις του. Πολύ καλή η προσθήκη της τελευταίας στιγμής του Φιλιππίδη, ενώ οι παλιοί Κολέρδας και Γεωργιάδης έκαναν μεστή εμφάνιση. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νικολαϊδης. Ο ΚΑΥΚΑΣ δεν μπόρεσε ν’ ακολουθήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού το δαιμονισμένο ρυθμό της AGT Group BC και η διαφορά ξέφυγε από νωρίς. Το παιχνίδι τελείωσε με την τελική διαφορά να αγγίζει τους +50 ενώ αξιοσημείωτο ήταν το πολύ καλό κλίμα και η έλλειψη αντιπαραθέσεων μεταξύ των δύο ομάδων.

Διαιτητές: Κατσαβέλης – Τζεκάκης

Δεκάλεπτα : 23-10, 44-17, 70-32, 96-39.

AGT GROUP BC (Παπαδόπουλος): Ιορδανίδης 19 (7ρ), Αγγελάκης 4, Θεοχαρόπουλος 27 (8ρ-5τρ), Παπαδόπουλος 6 (4ασ), Γεωργιάδης 9 , Παπάζογλου 4 ,Κολέρδας 9 (8ρ), Καλπίδης 4,Ιωαννίδης 6 (3ασ), Φιλιππίδης 8.

ΚΑΥΚΑΣ (Θεοδώρου): Μπούρας, Ντέμπος , Δίτσιος 2, Κατσούλας 11 (3), Αθανασέρης 2, Γκατζούνης , Ζαφειρίου 2, Θεοδώρου , Ραχώνης, Μπλάντος 4, Γιαννακίδης, Τσακίρογλου, Λώλης, Νικολαϊδης 16(3).