ΑΣΕΘ: Εύκολη νίκη για την AGT Group BC

2808

Βλέποντας το τελικό σκορ από τον αγώνα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Φοίνικα, μπορεί εύκολα κάποιος να βγάλει συμπεράσματα για το πώς κύλησε το παιχνίδι αυτό, με την AGT Group BC να κάνει επίδειξη δύναμης στους πρωτοεμφανιζόμενους και γεμάτους ενέργεια νεαρούς παίκτες του SKOURAΣ CAMP BC, οι οποίοι εμφανίστηκαν ενώπιον του φανατικού και πιστού κοινού τους για ακόμη ένα παιχνίδι κερδίζοντας την μάχη της κερκίδας.

Αυτά εκτός των τεσσάρων γραμμών διότι εντός του αγωνιστικού χώρου,η AGT Group BC μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης παίρνοντας από την αρχή κεφάλι στο σκορ. Η άψογη διαχείριση του συνόλου των παικτών από τον φέρελπι coach Παπαδόπουλο, αλλά και η μεγάλη διάθεση των παικτών που έρχονταν από τον πάγκο συντήρησαν την διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας. Ο κολλεγιόπαις Παπάζογλου χρίστηκε και πάλι πρώτος σκόρερ της ομάδος, κατεβάζοντας παράλληλα και 9 ριμπάουντ, ενώ οι νικητές πήραν σκορ από τον Παπαδόπουλο ο οποίος πήρε αρκετές πρωτοβουλίες. Θετικές εντυπώσεις από τους rookies Ιορδανίδη, Σκαρλόπουλο και Καλπίδη οι οποίοι δείχνουν ότι τελικά θα «υπογράψουν συμβόλαιο» με την ομάδα αφού η παρουσία τους δείχνει να έπεισε τον γενικό αρχηγό της ομάδας Θεοχαρόπουλο (ο οποίος και πάλι είχε ελαφρύ τραυματισμό και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο επιθυμούσε).

Το κλίμα του αγώνα ήταν σε φίλαθλο πνεύμα, δεν υπήρξαν αντεγκλήσεις ενώ και οι διαιτητές, σφύριξαν καλά αδικώντας σε μεμονωμένες φάσεις και τις δύο ομάδες οι οποίες έχουν παράπονα από την κατάσταση του παρκέ, το οποίο γλιστρούσε και σε πολλές φάσεις ήταν επικίνδυνο για τη σωματική κατάσταση των αθλητών.

Δεκάλεπτα: 12-23, 21-34, 29-55, 36-71 Διαιτητές: Σπυριάδης, Καράβας

SKOURAS CAMP BC (Τερζίδης): Ξυραφόπουλος 7 (1) , Στεφανίδης 3 ,Ράπτης 3 (1) , Ευθυμίου 2 ,Βασιλειάδης 6 (1) , Καραμάνης, Αλεξανδράτος , Σταματίου ,Μουράτης ,Σκούρας 7 (1), Ράμμος 7 (1) ,Δογούλης.

AGT GROUP BC (Παπαδόπουλος): Σκορδάρης 12, Ιορδανίδης 11, Αγγελάκης 1, Θεοχαρόπουλος 8 (2), Παπαδόπουλος 11 (1) , Παπάζογλου 13 (9ρ.) ,Κολέρδας 2,(6ρ.) ,Ιωαννίδης 6, Καλπίδης 5,Σκαρλόπουλος 2 (7ρ).