ΑΣΕΘ: Δεύτερη νίκη της κατασκήνωσης Σκούρα στο Πρωτάθλημα

1975

Η Skouras camp BC κέρδισε την PROVIL σε έναν πολύ όμορφο αγώνα στο πάντα φιλόξενο γήπεδο του Καλοχωρίου. Όπως φαίνεται και από το σκορ στα δεκάλεπτα (15-10, 30-29, 40-39, 51-54) το παιχνίδι ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς και κρίθηκε στις λεπτομέρειες και συγκεκριμένα σε 2 εύστοχες βολές που σημείωσε ο Βασιλειάδης για τον Skoura αλλά και κάποια άστοχα σουτ για την Provil λίγο πριν την λήξη του αγώνα.

Οι πιστοί φίλοι της ομάδας της κατασκήνωσης και της PROVIL έδωσαν μια όμορφη νότα στο ντέρμπι. Από τους νικητές, ο Ευθυμίου με 23 πόντους κερδίσε επάξια τον τίτλο του MVP, ωστόσο και ο Ξυραφόπουλος με τον Βασιλειάδη ήταν εξαιρετικοί. Ο Σκούρας βρήκε την θέση του μέσα στην ρακέτα και προσέφερε πολύτιμη βοήθεια στην άμυνα αλλά και στην επίθεση της ομάδας του.

Από την Provil ξεχώρισαν ο Ζηβαρίδης με 18 πόντους και οι Μόσχος και Ανδρεάδης που σκόραραν από 12 πόντους. Συγχαρητήρια δόθηκαν και από τις δύο ομάδες στους διαιτητές Ηλιόπουλο και Μαρκούση αλλά και στην γραμματεία (Τσακαλάκης και Παπαδόπουλος).

PROVIL (Στεφανίδης): Βλάχος 5(1), Βούλκος, Στεφανίδης, Κυριακίδης, Σακκούλης, Βογιάννου, Μπατσιώκης, Ανδρεάδης 12, Στοϊδης, Μπογιατζόπουλος4, Ζηβαρίδης 18, Μόσχος 12.

SKOURAS CAMP BC  (Κυρανάκος): Ξυραφόπουλος 10(1), Τερζίδης, Μυλωνάς, Ευθυμίου 23(1), Βασιλειάδης 9, Σολοποτιάς 1, Καμπέρογλου, Καναβούρας, Μουράτης 4, Σκούρας 5(1), Ράμμος 2 , Χαριτάκης.