ΑΣΕΘ: Έκοψε την πίτα της η AGT GROUP BC

1665

Την Πέμπτη 15-02-2018 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της κοπής Πίτας της AGT Group BC που έγινε στον όμορφα επιμελημένο χώρο στο MEZE-MEZE στο Κορδελιό. Παραβρέθηκαν, εν’ ενεργεία αθλητές, μέλη του ΔΣ.,φίλοι, μέλη οικογενειών και αντάλλαξαν ευχές για μια χρονιά γεμάτη Υγεία, Αισιοδοξία και Δύναμη για όλους και πολλές αθλητικές επιτυχίες για τους αθλητές στο αναβαθμισμένο Πρωτάθλημα μπάσκετ του ΑΣΕΘ.

Σκοπός της εκδήλωσης, πέραν των ευχών, αποτέλεσε τόσο ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά και την επένδυση της ομάδας σε υλικοτεχνική υποδομή αλλά και έμψυχο δυναμικό, όσο και η ενημέρωση των φίλων για τα οφέλη και την ιδιαίτερη αξία που μπορεί να έχει ο αθλητισμός στην καθημερινότητά τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, εκτός από το παραδοσιακό κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπως κάθε χρόνο, τίμησε ανθρώπους οι οποίοι προσέφεραν με τον τρόπο και το παράδειγμά τους, από οποιονδήποτε πόστο, έτσι ώστε να συνεχιστεί και να ενισχυθεί η ανοδική πορεία της AGT Group BC. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν:

Ο γενικός αρχηγός της ομάδος Θεοχαρόπουλος Γιώργος για την πολύχρονη συνεισφορά του στο άθλημα.

Με το βραβείο Leadership o προπονητής και παίκτης Παπαδόπουλος Δημήτρης ο οποίος ήταν και ο τυχερός της βραδιάς κερδίζοντας το παραδοσιακό φλουρί .

Το βραβείο best Rookie απονεμήθηκε στους 4 νεοεισερχόμενους παίκτες Αγγελάκη Λευτέρη, Καλπίδη Μάριο, Ιορδανίδη Γιώργο και Φιλιππίδη Πολύκαρπο που άλλαξαν άρδην την φετινή εικόνα της ομάδος.

Το βραβείο αφοσίωσης στην ομάδα πήγε στον Γκατζό Γεώργιο λόγω των μηδαμινών απουσιών του από κάθε προπόνηση και αγώνα.

Το βραβείο ήθους παρέλαβε ο Γεωργιάδης Κω/νος

Το βραβείο καλύτερου συμπαίκτη παρέλαβε ο Gus Papazoglou.

Τέλος ιδιαίτερο βραβείο παρέλαβε, ο assistant Coach και εκπρόσωπος της AGT Group BC U-12 Θεοχαρόπουλος Θάνος. Οι παίκτες και το ΔΣ της AGT Group BC,εύχεται σε όλο τον κόσμο υγεία και ευημερία. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το Γραφείο Τύπου της AGT Group BC