Ανετη επικράτηση εκτός έδρας της ΝΙΚΗΣ Νεοχωρούδα

562

Το ανδρικό της ΝΙΚΗΣ Νεοχωρούδας αγωνίστηκε την Παρασκευή 2/12/2011 με αντίπαλο το Γ.Σ.Ηλιούπολης εκτός έδρας. Πολύ άνετη επικράτηση εκτός έδρας της ΝΙΚΗΣ Νεοχωρούδας απέναντι στο Γ.Σ.Ηλιούπολης με σκορ 70-99. Η ΝΙΚΗ αγωνίστηκε με 7 παίκτες λόγω ασθένειας υπολοίπων.

Ο Μπάμπης Παπακώστας δημοτικός σύμβουλος αθλητισμού του δήμου Ωραιοκάστρου στηρίζει το δήμο του και από την πλευρά του αθλητή. Είναι στις τάξεις Α.Σ.ΝΙΚΗΣ Νεοχωρούδας που ανήκει στον δήμο Ωραιοκάστρου και στον αγώνα με εξαιρετική επίδοση μέσα σε 29 λεπτά ¨σημείωσε¨ 59 πόντους.

 

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Σ.ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ 

Θα θέλαμε να ζητήσουμε εν δυνάμει τη προσοχή των διαιτητών για αμιγώς προφύλαξη των αθλητών από κακόβουλες ενέργειες. Οι αθλητές των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, αγωνίζονται ως ελληνική έκφραση ¨ευ αγονίζεσται¨ και όχι ως κοινός αθλούμενοι που πάνε να αθληθούν για να εξωτερικέψουν την ενέργεια τους σκεπτόμενοι ¨να πλακώσω κάποιον αντίπαλο σε κανα γήπεδο¨. Σ’ αυτόν τον αγώνα η διαιτησία ήταν σωστή και δε όντως αυστηρή και έτσι πρέπει να είναι πάντα για όλους μας!

Διότι, το μόνο απαραίτητο για το ΟΛΟ ΚΑΚΟ είναι να μην ΠΡΟΒΟΥΝ σε καμία πράξη οι ΚΑΛΟΙ

. Ευχαριστώ θερμά επισημως τους  ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ.

Προπονητής

Τάνια Μπουγιουκλή