Ανανέωσαν τη συνεργασία όλοι οι προπονητές του Άθλου Αλεξάνδρειας

809

Ο Α.Σ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΆΘΛΟΣ και η Ακαδημία Μπάσκετ του συλλόγου με πολλή χαρά ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018 όλου του βασικού προπονητικού επιτελείου της Ακαδημίας.

Συγκεκριμένα οι έμπειροι προπονητές Κυριακού ΖήσηςΓεράσης Γεώργιος και Τσάτσας Θεόδωρος θα συνεχίσουν να μεταδίδουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους νέους αθλητές και αθλήτριες του Άθλου.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Άθλος Αλεξάνδρειας κ. Βασίλειος Αγγέλης δήλωσε μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές του Άθλου Αλεξάνδρειας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλο το προπονητικό μας επιτελείο ανανέωσε τη συνεργασία του για 5Η συνεχόμενη χρονιά με την Ακαδημία μας. Ευχαριστώ προσωπικά τους άκρως επιτυχημένους προπονητές κ. Τσάτσα Θεόδωρο, κ. Κυριακού Ζήση και κ. Γεράση Γεώργιο  για την προσφορά τους στην Ακαδημία και για την απεριόριστη εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνουν στη συνεργασία μας.

Ο Άθλος θα εμπλουτίσει τη ακόμα περισσότερο τη νέα αγωνιστική περίοδο το πρόγραμμά του και θα προσθέσει στο δυναμικό του και νέους αξιόλογους συνεργάτες-προπονητές . Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τις καινούριες και πολύ σημαντικές συνεργασίες μας.»

Πηγή: alexandreia-gidas.gr