Ανανέωσαν Γερομιχαλός και Στόλης με τα Πεύκα-Στο ανδρικό τμήμα ο Βαρδής

475

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, η διοίκηση των Μαχητών Δόξας Πεύκων έκανε τις πρώτες της κινήσεις ως προς την διατήρηση του περσινού ρόστερ.

Παίκτες της ομάδας και για τη σεζόν 2016-17 θα είναι οι Δημήτρης Γερομιχαλός και Δημήτρης Στόλης. Και για τους δύο θα είναι η τρίτη σεζόν στην ομάδα με τον Γερομιχαλό να έχει πια… καπαρώσει τη θέση του point guard και τον Στόλη να έχει ανανεωμένο ρόλο στη front line.

Παράλληλα από τις υποδομές θα ανέβει στο τμήμα του αντρικού ο Σπύρος Βαρδής. Ο Σπύρος είναι SG με ύψος 1,90 και γεννημένος το 1998. Τη χρονιά της ανόδου από τη Β’ Εθνική στην Α2 είχε συμμετοχές με την αντρική ομάδα αλλά πέρσι λόγω σχολικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να είναι κοντά. Φέτος θα του δοθεί η ευκαιρία από τον coach Χατζηκυριακίδη καθώς πρόκειται για ένα πολύ αθλητικό και δυναμικό guard.

Οι άλλοι στόχοι της ομάδος αφορούν 1 point guard,  1 combo guard, 1 shooting guard, 1 small forward με μακρινό σουτ και ένα δυναμικό SF/PF. Μέσα σε αυτούς τους στόχους υπάρχει και το όνομα ενός παίκτη με πολύ «ειδικό» βάρος για την ομάδα που όλοι ελπίζουμε να έχει θετική έκβαση. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες…