Ανακοίνωση Φ.Ο. Αριδαίας

665
Η διοίκηση του Φ.Ο. Αριδαίας συγχαίρει τους παίκτες και τον προπονητή της αντρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου για τη φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Ταυτόχρονα θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα μας στον τρίτο τελικό στη Βέροια και ήταν πραγματικά συγκλονιστικός!

Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση του ΑΟΚ Βέροιας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, να τους ευχηθούμε καλή πορεία στη Γ’ Εθνική και να τους ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία στα δύο παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν στην έδρα τους.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε και τους διαιτητές των τριών τελικών, κυρίους Ταρενίδη Σταύρο, Ευφραιμίδη Σταύρο, Ταρενίδη Κωνσταντίνο και Μελανίδη Μάριο, που κατάφεραν με ευκολία να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες τόσο κρίσιμων αγώνων.
Μοναδική παραφωνία στη σειρά των τελικών ήταν ο ορισμός-πείραμα της ΚΕΔ της ΕΚΑΣΚΕΜ του δεύτερου διαιτητή της τελευταίας αναμέτρησης, που κατά γενική ομολογία χάλασε το παιχνίδι και κατ’ επέκταση τη γιορτή που θέλαμε να συμμετέχουμε, έστω και ως δευτεραθλητές!

Μάλιστα όταν εκφράσαμε τις ανησυχίες μας πριν το παιχνίδι για τον ορισμό, μεγάλη εντύπωση μας προκάλεσε τόσο η επιμονή της ΚΕΔ σε αυτό το πείραμα όσο και ο αποκλεισμός αντικειμενικά ικανότερων και πιο έμπειρων διαιτητών!

Για το λόγο αυτό ήρθαμε σε επικοινωνία με τη διοίκηση του ΑΟΚ Βέροιας και συμφωνήσαμε σε κοινής αποδοχής δίδυμο διαιτητών, ώστε να μη χαλάσει σε καμία περίπτωση η γιορτή ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Όλες οι ενέργειές μας όμως έπεσαν στο κενό!

Στην κωμωδία, όπως εξελίχθηκε ο τρίτος τελικός, κανείς δε γέλασε. Σύσσωμο το ΔΣ της ΕΚΑΣΚΕΜ παρακολουθούσε βουβό και αμίλητο, ακόμα και ο πρόεδρος της ΚΕΔ δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη στο τέλος. Ίσως αυτοί που αποφάσισαν να λείπουν κρυφογελούσαν από κάποια γωνία που έσκασε η βόμβα σε χέρια άλλων…

Κύριοι, όσο εξυπηρετείτε συμφέροντα και κάνετε μικροπολιτική στο χώρο του μπάσκετ, θα μας βρίσκετε απέναντί σας. Όταν αποφασίσετε να συγκρουστείτε πραγματικά με τα παραπάνω, θα μας βρείτε και πάλι συνοδοιπόρους!

Εμείς, ως διοίκηση του Φ.Ο. Αριδαίας ελπίζουμε, παρά την πίκρα μας, να γίνουμε όλοι σοφότεροι από τέτοια γεγονότα, δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη για το μπάσκετ…

Με τιμή
Το ΔΣ του Φ.Ο. Αριδαίας