Ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΕΣ Αριστοτέλη Επανομής

670

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ του Α.Ε.Σ Αριστοτέλη Επανομής:

“Μετά το τέλος της χθεσινής μας αναμέτρησης με την ομάδα του ΔΑΣΩ για το κύπελλο ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., η βοηθός προπονητή της αντιπάλου ομάδας εξέδωσε μια ανακοίνωση κατά του αρχηγού της ομάδας μας Ιωάννη Τουβεντζίδη, που δημοσιεύτηκε σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο λανθασμένες εντυπώσεις. Για το λόγο αυτό νιώθουμε την ανάγκη να διευκρινίσουμε τα εξής: η πίστη και η συνείδηση στο «ευ αγωνίζεσθε», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, αποδεικνύονται εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου με πράξεις και όχι με λόγια. Το να προκαλείς και να ειρωνεύεσαι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αθλητές της αντιπάλου ομάδας προφανώς και καταδεικνύει μια ανακολουθία των πράξεων και των μετέπειτα ανακοινώσεων.

Χειρονομίες, όπως ισχυρίζεται η βοηθός προπονητή του ΔΑΣΩ κ. Τάνια Μπουγιουκλή, άνευ λόγου και αιτίας θα υπήρχαν εάν προηγουμένως δεν υπήρχε συμπεριφορά, από την εν’ λόγω κυρία, που προσέβαλλε την προσωπικότητα του αθλητή μας και κατά συνέπεια την ίδια μας την ομάδα.

Εάν λοιπόν μεμπτό και αμαύρωση του παιχνιδιού είναι η κίνηση του αθλητή μας να τοποθετήσει το δάχτυλο στο στόμα του προκειμένου η βοηθός προπονητή του ΔΑΣΩ να σταματήσει να ειρωνεύεται και να προκαλεί, τότε ναι υπήρξαν όλα όσα στην ανακοίνωση αναφέρθηκαν.

Το σωματείο μας όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό που απορρέει μέσα από αυτόν. Δεν έχουμε καμιά διάθεση να παίξουμε παιχνίδι εντυπώσεων και ανακοινώσεων, διότι το μόνο παιχνίδι που μας ενδιαφέρει είναι αυτό εντός του αγωνιστικού χώρου. Όμως θα αποτρέψουμε, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο τους αθλητές μας, κάθε προσπάθεια σπίλωσής τους, καθώς αυτοί και κατ’ επέκταση όλοι οι αθλητές, είναι οι πρωταγωνιστές στο άθλημα που όλοι μας υπηρετούμε”.

Μετά τιμής

Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ