Ανακοίνωσε Κλείτσα ο Αθηναϊκός

700

Σε μια ακόμη προσθήκη προχώρησε ο Αθηναϊκός, που ανακοίνωσε την απόκτηση της νεαρής  γκαρντ/φόργουορντ, Σοφίας Κλείτσα από τα Ιωάννινα.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει την απόκτηση της Σοφίας Κλείτσα, υλοποιώντας και με την κίνηση αυτή, το χτίσιμο μιας νεανικής ανταγωνιστικής ομάδας.

Η Σοφία Κλείτσα είναι γεννημένη στις 05/11/1996, έχει ύψος 1.75μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3». Προέρχεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν αρχηγός της Μικτής Ηπείρου, με τρία χρόνια θητεία στην Α2. Έχει αγωνιστεί σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων με την ομάδα των Ιωαννίνων, ενώ την περσινή σεζόν κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Η Σοφία Κλείτσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του Αθηναϊκού: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου ! Ο Αθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλές επιτυχίες και τεράστιο παρελθόν. Στόχος μου είναι να δώσω το 100% και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου που κάνει μια τεράστια προσπάθεια. Ευχαριστώ τον κόουτς και όλους τους ανθρώπους του Αθηναϊκού που με εμπιστεύτηκαν. Ευχαριστώ την παλιά μου ομάδα για την περσινή χρόνια, που παρά κάποιες δυσκολίες, μου προσέφεραν πολύ όμορφες στιγμές».

Καλωσορίζουμε τη Σοφία και της ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».