Ανέβηκε στην Β ΕΚΑΣΘ το κολέγιο DEI

1302

Στο τρίτο παιχνίδι μπαράζ για την άνοδο στην Β΄ ΕΚΑΣΘ ανάμεσα στο κολέγιο DEI και στον Χορτιάτη, παρά το πλεονέκτημα έδρας του δεύτερου και την πρώτη του νίκη στη σειρά, το κολέγιο ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή κάνοντας το 1-2 μέσα στην αντίπαλη έδρα με το εντυπωσιακό 46-76. Στους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν στα αποδυτήρια την… πλήρωσε και το φύλλο αγώνα γι αυτό και δεν υπάρχουν αναλυτικά στατιστικά.

Εκ μέρους του κολεγίου DEI πήραμε την παρακάτω δήλωση από τον αρχηγό της ομάδας, που είναι και ο ένας από τους δύο προπονητές, Γιώργο Μαργώνη: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας για την άνοδο στην Β ΕΚΑΣΘ. Ήταν μία περίεργη σεζόν , η οποία ξεκίνησε με μοναδικό στόχο όπως κάθε χρονιά να περάσουμε όμορφα και να διατηρήσουμε το εξαιρετικό κλίμα που έχουμε τόσα χρόνια. Παρά κάποιους τραυματισμούς και απουσίες το τέλος της κανονικής περιόδου μας βρήκε στην τρίτη θέση, του κατά τη γνώμη μου πιο δύσκολου ομίλου της Γ1.

Αφού φτάσαμε να διεκδικούμε την άνοδο, κάναμε δυο καταπληκτικά παιχνίδια και θεωρώ ότι δίκαια η νέα χρονιά θα μας βρει στη Β΄  κατηγορία. Θέλω και πάλι να ευχαριστήσω τους παίκτες που παρότι έχουν όλοι αυξημένες οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, κατάφεραν να τιμήσει ο καθένας την συμμετοχή του στην ομάδα κατά το μέγιστο δυνατό.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μας στήριξαν από την κερκίδα , ειδικά τις Κυριακές στην έδρα μας, θυσιάζοντας την βόλτα τους για να μας δουν. Ξεχωριστά θα ευχαριστήσω την κ. Έλσα, η οποία μας ακολούθησε στα περισσότερα παιχνίδια και εξαιτίας της έχουμε μεγάλο φωτογραφικό υλικό. Καλό καλοκαίρι να έχουμε όλοι και πάνω από όλα υγεία».