ΑΕ Ν.Κρήνης: «Ναι μεν… αλλά…»-Φωτορεπορτάζ του αγώνα με το Ρύσιο

387

Το σχόλιο του χθεσινού (18/01) αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Ν. Ρυσίου από το μπλογκ της ΑΕ Ν.Κρήνης: «Το χθεσινοβραδινό παιχνίδι άφησε πικρή γεύση! Ναι μεν… πολύ καλή άμυνα ..αλλά.. η επίθεση είχε πρόβλημα.

Αν και η ομάδα μπήκε νωχελικά στο πρώτο 10΄ με σκορ 7-14, στο δεύτερο 10′ ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πήγε το σκορ στο 21-19 όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 2ο ημίχρονο διατήρησε το πάνω χέρι παίζοντας πολύ καλά σε όλους τους τομείς, σκορ 34 – 32, στο τέταρτο 10′ και μέχρι τα 3′ ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι που η ομάδα του Ρυσίου ροκάνισε την διαφορά κι έφτασε στον πόντο το παιχνίδι, από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήγαινε στον πόντο έχοντας  εναλλαγές στο σκορ. Στο τέλος δόθηκε η ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι (στην μια) να το πάει στην παράταση στην άλλη, δύο καλές φάσεις αλλά δεν τα κατάφερε, αστόχησαν σε βολές και αιφνιδιασμό. Τελικό σκορ 44 -48.

Ένα μπράβο σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια που έκανε στο χθεσινό παιχνίδι και συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρυσίου για την νίκη».

aenk-rysio 1

aenk-rysio 2

aenk-rysio 3

aenk-rysio 4

aenk-rysio 5

aenk-rysio 6

aenk-rysio 7

aenk-rysio 8

aenk-rysio 9