Αίτημα της Real Madrid να παίξει στο NBA!

527

Να και μια είδηση που δεν περιμέναμε να ακούσουμε/διαβάσουμε! Να και μια είδηση που μας βάζει ξανά σε σκέψεις για το πόσο κοντά ή πόσο μακριά βρίσκεται το όνειρο της συμμετοχής των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, το ΝΒΑ.

 Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα OK Diario, ο Πρόεδρος της Real Madrid, Florentino Perez, πρότεινε στον Κομισάριο του ΝΒΑ Adam Silver να προσθέσει τους “Merenges” στην Ανατολική Περιφέρεια του αμερικανικού πρωταθλήματος. “Μίλησα με τον Κομισάριο του ΝΒΑ και του κατέθεσα την πρότασή μου. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα και του ζήτησα να μας συμπεριλάβει στην Eastern Conference” είπε ο ίδιος ο Florentino Perez σε μετόχους του συλλόγου, εν όψει των εκλογών της επόμενης εβδομάδας και έριξε την “βόμβα” της χρονιάς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ!

 Ποια ήταν η απάντηση του Adam Silver; Την αποκάλυψε και αυτή ο ίδιος ο Perez: “Μου ζήτησε να περιμένει να γίνει αυτό σε όλη την Ευρώπη. Συνεχίζουμε να χάνουμε χρήματα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με αυτό το πλάνο, γι’ αυτή την ιδέα. Θέλουμε να βρισκόμαστε στην καλύτερη λίγκα του κόσμου“.

 Τέλος, το δημοσίευμα της OK Diario υποστηρίζει πως ο Adam Silver ζήτησε από τον Florentino Perez να μεταφέρει τη βάση της ομάδας μπάσκετ στις ΗΠΑ, ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η τεράστια επιθυμία του, όμως ο νυν Πρόεδρος της Real Madrid δεν ήθελε καν να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο.

Πηγή: sport24.gr