Ένωσαν τις δυνάμεις τους German Adler Greece και η ακαδημία «Future Stars» του συλλόγου Α.Σ. Φοίνικας Καλαμαριάς

670

Η  German Adler Greece και η ακαδημία «Future Stars» του συλλόγου  Α.Σ. Φοίνικας Καλαμαριάς  ένωσαν τις δυνάμεις τους, για την ανάπτυξη  του αθλητισμού και την ανάδειξη αξιών, όπως η ομαδικότητα, το ήθος και ο σεβασμός.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας: «Η ευγενική χορηγία της εταιρείας στον ιματισμό όλων των  τμημάτων της ακαδημίας, στοχεύει στην ανάδειξη του μπάσκετ, ειδικά στις μικρές ηλικίες, τονίζοντας τον εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό του ρόλο, με σκοπό να προσελκύσει περισσότερα παιδιά, νέους και νέες στο άθλημα».

Ο Γιάννης Πολίτης και ο Θανάσης Κυρκούσης, υπεύθυνοι προπονητές της ακαδημίας του Α.Σ. Φοίνικα Καλαμαριάς,  ευχαριστώντας τον Παναγιώτη Καζαμία, υπεύθυνο της  German Adler στην Ελλάδα, δήλωσαν σχετικά:

«Το μπάσκετ ως άθλημα από σήμερα πηγαίνει  χέρι- χέρι με την μεγαλύτερη εταιρεία λιπαντικών  αυτοκινήτων την German Adler Greece και την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ακαδημίας μας. Η ακαδημία μας «Future Stars» από τη δημιουργία της, έχει ως στόχο την καλλιέργεια της αθλητικής, αλλά και της μπασκετικής παιδείας και ταυτόχρονα θέλουμε να παρέχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις στον κάθε αθλητή και αθλήτρια,  για να αναδείξουν το ταλέντο τους και να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ».