Άρχισε το ταξίδι του στην Α1 ο Φάρος Κερατσινίου

824

Ως πρωταθλητής Α2 ο Φάρος Κερατσινίου πανηγύρισε πριν από λίγους μήνες την άνοδο του στην μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του και σήμερα ήρθε η στιγμή να αρχίσει αυτό το “ταξίδι” με την πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού δείχνουν ότι δεν θέλει απλά να συμμετέχει στην Α1 αλλά θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και γιατί όχι να καθιερωθεί σε αυτήν. Πολύ νωρίς για ένα τόσο μεγάλο στόχο όταν μιλάμε για μια νεοφώτιστη ομάδα. Σίγουρα πρώτα από όλα θέλει να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή του στην κατηγορία ωστόσο διαθέτει δυο πολύ βασικά χαρακτηριστικά. Πολύ καλές και έμπειρες παίκτριες και πολύ όρεξη για δουλειά. Το κλειδί είναι να “δέσει” η ομάδα και να βγάλει όλα τα στοιχεία που διαθέτει μέσα στο παρκέ.

Ζωή Κεχαγιά, Έφη Γκριτζά, Αρχοντία Αλεξανδρίδου, Ιωάννα Χατζηλεοντή παρέμειναν στην ομάδα του Κερατσινίου και αποκτήθηκαν οι Λικέντρα Τζόνσον, Πέλη Παπαμιχαήλ, Ιωάννα Δίελα, Ρούλα Καλογήρου, Αριστέα Μαγκλάρα, Πωλίνα Σταμπούρλου και Κωνσταντίνα Γούναρη. Ο Γιώργος Λειβάδης και το προπονητικό τιμ έχει στα χέρια του ένα αξιοζήλευτο σύνολο.

Στο κύπελλο η κληρωτίδα έβγαλε αντίπαλο ομάδα που θα προκύψει από την Ά φάση και έτσι θα έχει τη δυνατότητα και εκεί να προχωρήσει παραπέρα στη διοργάνωση (θυμίζουμε πέρυσι έπαιξε με τον Ολυμπιακό στη Β φάση και η πορεία του σταμάτησε νωρίς).

Πηγή: agapotobasket.gr