Το Northbasket καλωσορίζει την IOAKIMIDIS BROKERS

653

Η IOAKIMIDIS BROKERS είναι μια Ελληνική οικογενειακή εταιρεία που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη.

Έχουμε πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στους εκτελωνισμούς και τις μεταφορές.Παρέχουμε δεκάδες ικανοποιημένους πελάτες κάθε χρόνο με εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία σε παντός τύπου εκτελωνισμούς και μεταφορές εμπορευμάτων.
Είτε είστε μια επιχείρηση με τακτική και συνεχή ροή εισαγωγών και εξαγωγών είτε έχετε μια περιστασιακή κίνηση εμπορευμάτων ή αρχίζετε τώρα να μπαίνετε στον τομέα των εισαγωγών και εξαγωγών η IOAKIMIDIS BROKERS είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Εμείς θα σας καθοδηγήσουμε μέσα στο λαβύρινθο της κυβερνητικής νομοθεσίας και των κανονισμών. Και εμείς θα σας εντάξουμε στην εφοδιαστική αλυσίδα ώστε να σας παρέχουμε οικονομικές και αποδοτικές λύσεις για τις αποστολές σας.


Παρέχουμε εξατομικευμένες εκτελωνιστικές υπηρεσίες για να εξασφαλίσουμε την ταχεία και ασφαλή αναχώρηση και άφιξη των εμπορευμάτων σας οπουδήποτε στον κόσμο.
Εκτιμούμε πολύ τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους σε εμάς. Είμαστε υπερήφανοι για τη φήμη μας, και μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διαδικασίες μας στις ατομικές και οικονομικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Έχουμε την εμπειρία την δυνατότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών που χρειάζεται κάθε επιχείρηση για να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Βάλτε τις γνώσεις μας να δουλέψουν για σας!

Οι εκτελωνιστικές υπηρεσίες αποτελούν οικογενειακή υπόθεση για εμάς, την οποία ξεκίνησε ο πατέρας μας Παναγιώτης Ιωακειμίδης το 1983.

Σαν δεύτερη γενιά εκτελωνιστών είμαστε μυημένοι σε κάθε υπόθεση που αφορά τα τελωνεία, αρχικά ως βοηθοί και από το 2008 ως επίσημοι πτυχιούχοι εκτελωνιστές. Στόχος μας η άριστη ποιότητα υπηρεσιών κάτι που το πετυχαίνουμε με πάθος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

IOAKIMIDIS BROKERS
Σαλαμίνος 10
546 25 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο : 2310 544 511
Κινητό : 6932 442 193, 6932 945 781
Fax: 2310 546 567
Email: info@ioakimidisbrokers.gr