Στις 29 Ιουνίου το 4ο Northbasket Player Development

2161

Το Northbasket.gr συνεχίζει για 4η χρονιά συνεχόμενη χρονιά τη λειτουργία του Northbasket Player Development. Το Northbasket Player Development θα διεξαχθεί 29 Ιουνίου-10 Ιουλίου στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας (2 γήπεδα, Μίκρας Α’ & Μίκρας Β’).
Με γνώμονα τη σημασία της λειτουργίας της μεταγωνιστικής περιόδου (off-season training period), το Northbasket Player Development σχεδιάστηκε έτσι ώστε να βοηθήσει τους αθλητές να ανακτήσουν ψυχολογικά και σωματικά, να βελτιώσει τις τεχνικές αδυναμίες που είναι συνυφασμένες με την καλαθοσφαίριση, καθώς επίσης και να μειώσει το κίνδυνο τραυματισμού στην αγωνιστική περίοδο.
Σε χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων (29/6-10/7) το Northbasket Player Development αποσκοπεί στην ατομική βελτίωση των αθλητών μέσα από ουσιαστικές μεθόδους προπόνησης απαλλαγμένες από κάθε είδους διαγωνισμούς, βραβεύσεις και καλεσμένους.
Ατομική βελτίωση των αθλητών στα θεμελιώδη (βασικά) του μπάσκετ, ενίσχυση των φυσικών χαρακτηριστικών (ταχύτητα, ευλυγισία, έκρηξη, ενδυνάμωση), και εξομοίωση των αθλητών σε συνθήκες αγώνα είναι οι στόχοι του Northbasket Player Development.
Το Northbasket Player Development απευθύνεται σε αθλητές που συμμετέχουν σε τμήματα προπαιδικού-παιδικού-εφηβικού, παγκορασίδων-κορασίδων-νεανίδων.

Κλείσε θέση στο Northbasket Player Development τώρα! Συπλήρωσε απλά την φόρμα εγγραφής!