Πύρρειος νίκη για τους παίδες του ΒΑΟ (VIDEO)

384

Οι παίδες του ΒΑΟ δεν κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος αν και επικράτησαν με 40-36 του Μακεδονικού καθώς δεν κατάφεραν να καλύψουν την διαφορά του πρώτου παιχνιδιού.

Το κακό τέταρτο δεκάλεπτο του προηγούμενου αγώνα στάθηκε τελικά ικανό να μην επιτρέψει στον ΒΑΟ να προκριθεί στις 12 καλύτερες ομάδες της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

Με εμφανές το άγχος και την πίεση του αποτελέσματος, στο παιχνίδι από την αρχή επικράτησε η νευρικότητα και τα λάθη κάτι που αποδεικνύεται και από το χαμηλό σκόρ.

Ολοκληρώνεται μια αγωνιστική περίοδο για τους παίδες με έντονες συγκινήσεις , προσπάθεια και διάθεση. Αξίζουν όλοι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ !! Η ομάδα του ΒΑΟ συγχέρει την ομάδα του Μακεδονικού για την πρόκριση.

Δεκάλεπτα: 10 – 9, 18-16, 27-30, 40-36  Διαιτητές: Κολοκυθάς, Γαβρίδης

ΒΑΟ (Αραιτζόγλου): Ταζόπουλος 8, Παρασκευάς 10(2), Χατζόπουλος, Μούτσιος 8(1), Ζώης 7(1), Εξιόγλου 5, Λυμπερόπουλος, Στολτίδης, Γκαλέτσης 2, Νάκος, Χαρμπαντίδης, Παρασκευάς Ν.

Μακεδονικός (Γουναρίδης): Καραγκιόζης , Παπαδόπουλος 9(1) , Εμμανουηλίδης 6 , Καράκαρης 5(1) , Κυλαντωνίδης 2,  ,Λαζαρίδης , Κιορπές , Καλαποθαράκος 12 , Αμπατζίδης 2, Μποσταντζής, Καλαιτζής, Καβούκης.