Ο Χρήστος Γκογκάκης νέος προπονητής του Ν. Βότση

634

Ο Χρήστος Γκογκάκης είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Πάνου Νομικού στο πάγκο της γυναικείας ομάδας του Ναύαρχου Βότση, επιβεβαιώνοντας πλήρως το προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ του “Northbasket”. Ο 32χρονος τεχνικός μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Κύπρο και στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Βότση.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο κόουτς Γκογκάκης για την απόφασή του να κλείσει το κεφάλαιο ΑΠΟΕΛ: “Μετά από δύο όμορφα χρόνια παρουσίας μου στην Κύπρο και στο καλαθοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ αποφάσισα, γεμάτος από νέες εμπειρίες, την επιστροφή μου στην Ελλάδα. Εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο σε όλα τα παιδιά που δουλέψαμε αυτό το διάστημα μαζί, ελπίζοντας το μπασκετικό τους όνειρο να γίνει πραγματικότητα και η ομάδα να συνεχίσει τις επιτυχίες της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία μας την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, και όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται και βοηθάνε αυτό το σωματείο, και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο της ακαδημίας ΑΠΟΕΛ, κύριο Λάζαρο Λαζάρου. Επίσης, ευχαριστώ τον πολύ καλό μου φίλο και συνεργάτη Νίκο Λαμπρία που δύο χρόνια τώρα ήμασταν πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Θέλω να πιστεύω ότι αφήνω μόνο φίλους εδώ, αλλά τους κύκλους στην ζωή σου πρέπει να τους κλείνεις την κατάλληλη στιγμή από επιλογή”.