Ο Καλογερόπουλος στο τιμόνι του Αθηναϊκού

428

Ο Αθηναϊκός από σήμερα έχει στην άκρη του πάγκου της γυναικείας ομάδας τον Γαβρίλο Καλογερόπουλο, τον άνθρωπο που έχει υπηρετήσει τον Βυρωνιώτικο σύλλογο απ’ όλα τα πόστα.

Με προϋπηρεσία σε πολλές ομάδες (Αμύντας, Νήαρ Ηστ, Χολαργός, Άλιμος, Πανιώνιος, Ακαδημία Ηλιούπολης κλπ), ήταν για τέσσερα χρόνια πρώτος προπονητής στον Αθηναϊκό, οδηγώντας την ομάδα από την Α’ ΕΣΚΑ στην Α1 κατηγορία και κατακτώντας -για πρώτη φορά- την έξοδο στην Ευρώπη.Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών τα τελευταία 3 χρόνια, «ευθύνεται» για το… εργοτάξιο που φτιάχτηκε στον Βύρωνα.

Γνώστης του γυναικείου μπάσκετ, πραγματιστής, δήλωσε για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του: «Δεν είναι ώρα να πούμε λέξη. Σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε δουλειά, δίπλα σε ανθρώπους που αγαπούν τον Αθηναϊκό και που νοιάζονται για την ομάδα, όχι για την προσωπική τους προβολή. Δεν υπάρχουν ούτε εύκολες, ούτε δύσκολες αποστολές. Υπάρχει η πίστη στον στόχο, στους συνεργάτες και στην ομάδα. Ένα πράγμα θα πω: Αν είχα τη δυνατότητα να επιλέξω εγώ, πού θα πάω, στον Αθηναϊκό θα ήθελα να είμαι».