Και του χρόνου στον πάγκο του ΠΣ Ευκαρπίας ο Αμοιρίδης

857

Με τον Παναγιώτη Αμοιρίδη στον πάγκο θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΠΣ Ευκαρπίας, όπως έκανε γνωστό η διοίκηση του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει: «Ο Π.Σ. Ευκαρπίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Αμοιρίδη Παναγιώτη μετά την, κατά γενική ομολογία, επιτυχημένη πορεία της ομάδας την αγωνιστική περίοδο που συνοδεύτηκε με την άνοδο της ομάδος στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Σην διάρκεια των διαπραγματεύσεων διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση της φιλοσοφίας μας και μαζί συνεχίζουμε για την υλοποίηση του πλάνου μας.

Και φέτος η ομάδα θα βασιστεί σε νεαρούς και φέρελπις παίκτες, στοιχείο επιτυχημένο στην σεζόν που πέρασε.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν άμεσα συζητήσεις για τους παίκτες που θα πλαισιώσουν το φετινό ρόστερ».

Ο πετυχημένος προπονητής μετά από την ανανέωση της συνεργασίας του, δήλωσε: «Μετά την άκρως επιτυχημένη χρόνια και άριστης συνεργασίας με την διοίκηση και τους αθλητές είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα.

Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του Π.Σ. Ευκαρπίας για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Ο Π.Σ Ευκαρπίας είναι μια οικογένεια. Διοίκηση, ομάδα, κόσμος. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας μας.

Ο στόχος μας είναι να κινηθούμε στην κατάρτιση ενός ροστερ με νεαρό μέσο ορό ηλικίας και να δημιουργήσουμε ένα πλάνο στο όποιο θα πορευτεί η ομάδα τα επόμενα χρόνια. Σαν πρωτάρηδες στην κατηγορία σίγουρα ο στόχος μας είναι η παραμονή, κάτι που θα είναι δύσκολο, αλλά θα κάνουμε τα πάντα όλοι μας για να τον πετύχουμε με σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο».