Και επίσημα ο Δημήτρης Κυριακού στους Μαχητές Δόξας Πεύκων

496

Την παραίτηση του Χρήστου Δικταπανίδη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και παράλληλα την πρόσληψη του Δημήτρη Κυριακού ανακοίνωσε η διοίκηση των Μαχητών Δόξας Πεύκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας μας κύριος Χρήστος Δικταπανίδης μας ανακοίνωσε ότι για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να προπονεί την ανδρική μας ομάδα στη Β’ Εθνική. Θα παραμείνει όμως τεχνικός διευθυντής του σωματείου και θα υποστηρίξει τα τμήματα υποδομής που είναι και το κύριο μέλημα μας για το μέλλον.

Δημόσια τον ευχαριστούμε καθώς κάτω από την δική καθοδήγηση το σωματείο μας έζησε ιστορικές στιγμές όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής Θεσσαλονίκης και την άνοδο από τη Γ’ Εθνική στην Β’ Εθνική. Είμαστε σίγουροι ότι το έργο του θα έχει την ίδια επιτυχία και στις ακαδημίες μας.

Την τεχνική ηγεσία της ομάδος θα αναλάβει από σήμερα ο Δημήτρης Κυριακού. Ο κύριος Κυριακού έχει παραστάσεις από την καλαθοσφαίριση σε διεθνές επίπεδο και είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία από το κολλεγιακό πρωτάθλημα Αμερικής, την εθνική Ιορδανίας και τα εθνικά πρωταθλήματα της Ελλάδος θα μας βοηθήσουν για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δίπλα του θα παραμείνει ο Γιάννης Ταιτζόγλου που ήταν και βοηθός του Χρήστου Δικταπανίδη».