Γκάλης: Ελάτε να γεμίσουμε τα «Καλάθια της Αγάπης»

1658

Τη συμμετοχή του στον φιλικό αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης (08/04) μεταξύ της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) Νομού Θεσσαλονίκης και των Ελλήνων Βετεράνων που διοργάνωνεται για την ενίσχυση και τη στήριξη της προσπάθειας των παιδιών και των ανθρώπων του Παιδικού Χωριού S.O.S. Πλαγιαρίου, επιβεβαίωσε μέσω ανάρτησης του στο Facebook ο Νίκος Γκάλης.

Η ανάρτηση του αναφέρει: «Φίλες και φίλοι οι Άγιες Μέρες του ΠΑΣΧΑ έρχονται. Με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας μας ας δείξει την ευαισθησία του και ας βοηθήσει τους συμπολίτες μας που έχουν την ανάγκη μας.

Το παιδικό χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης έχει ανάγκη από την βοήθεια όλων μας.

Γι’ αυτό και εγώ αποδέχθηκα την πρόσκληση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και θα συμμετάσχω στην εκδήλωση που θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη (8/4/2015) στο “Nick Galis Hall” στις 7 μ.μ. Σας προσκαλώ σε αυτό το σπουδαίο “Κάλεσμα Ανθρωπιάς και Αγάπης”.

Στις εισόδους του γηπέδου θα συγκεντρώνονται προϊόντα καθημερινής χρήσης (τρόφιμα, χαρτικά και οικιακά είδη) για την ενίσχυση του παιδικού χωριού SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης. Η είσοδος είναι ελεύθερη .

Η Ι.Ρ.Α Θεσσαλονίκης και οι Παλαίμαχοι θα δώσουν φιλικό αγώνα μπάσκετ. Ελάτε να γεμίσουμε τα “Καλάθια της Αγάπης”

Νίκος Γκάλης».

post galis